Bedrijfspagina

Papiamentu leren met Motivisati

Schrijf je nu in voor een cursus Papiamentu bij Motivisati, in persoon of online! Bij Motivisati leer je Papiamentu (beter) te lezen, schrijven, begrijpen en spreken! Aan de hand van professionele begeleiding, praktisch lesmateriaal, leuke weetjes en ook een exclusieve excursie geheel in stijl van de Bonairiaanse cultuur zijn de lessen van Motivisati geschikt voor iedereen!

Schrijf je nu in voor onze cursusdagen!

Stuur een bericht naar info@motivisati.com of +599 9 522 4400 om je aan te melden. Voor bedrijven en instanties bieden we natuurlijk ook lespakketten op maat. Heb je vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op en ontvang meer informatie. Het is ook mogelijk om online de lessen te volgen vanaf een andere locatie. Wil je hier meer over weten neem dan ook zeker contact op met Motivisati

Wees er gauw bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de volgende cursusdagen, omdat we met kleine groepen werken:

Basiscursus Papiamentu

Dinsdag en donderdag.
19:00 – 20:30
14 mei – 27 juni 2024.

Gevorderde cursus

Bij voldoende aanmeldingen

Cursus Papiamentu spreekvaardigheid
Bij voldoende aanmeldingen

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in via e-mail: info@motivisati.com
Of stuur een WhatsApp naar +599 9 522 4400

Waarom Papiamentu les bij Motivisati?

Met de unieke taal Papiamentu als officiële lokale taal op Bonaire, is het een ware verrijking en van groot belang om de taal eigen te maken voor iedereen die van het eiland houdt. Op sociaal vlak, in het professionele veld en op het gebied van cultuur is de lokale taal leidend en de brug voor verbinding.

Het fascineert docent en eigenaresse van Motivisati, Mina Girigori, hoe mooi het is als iemand een nieuwe taal leert en de woorden begint te herkennen, begrijpen en gebruiken. Het aller mooiste vindt Mina het moment dat haar cursisten Papiamentu spreken met lokale mensen en deel kunnen nemen aan de cultuur. Het is dan ook de missie van Mina om cursisten te helpen Papiamentu eigen te maken en op deze wijze een waardevol steentje bij te dragen aan de groeiende bevolking van Bonaire.

Mina is een tweede graads-docent Papiamentu en komt van de eilanden. Ze heeft ruime ervaring in het onderwijs en is getraind op het gebied van competentie gericht leren. Mina maakt gebruik van de methode “Papia Papiamentu ku Mi”, een lesmethode die op Bonaire is ontwikkeld door Xiomara Frans-Muller. Als cursist krijg je het originele lesmateriaal als onderdeel van het lespakket.

De lessen van Motivisati worden gegeven in kleine groepen en vinden plaats in een lokale setting, op de wind en omringd door de natuur. Zo kan optimaal worden genoten van de lessen in een Bonairiaanse sfeer. Voor bedrijven en instanties is lesgeven op locatie ook mogelijk.

MOTIVISATI WHERE LANGUAGE MEETS CULTURE

Contact

Motivisati
+599 9 522 4400

Online lessen van Mina

Wil je alvast je beste beentje voor zetten? Hieronder vind je lessen Papiamentu van Mina speciaal geschreven voor de lezers van Bonaire.nu. De nieuwste les vind je hier.

Waar kun je Papiaments leren voor beginners op Bonaire?

Bij Motivisati Bonaire kun je terecht voor diverse cursussen Papiaments. Er wordt les gegeven in kleine groepen, privé lessen en lessen binnen bedrijven zijn ook mogelijk.

Privé les Papiamentu Bonaire?

Mina van Motivisati verzorgd privé lessen op maat.

Waar kan je een cursus Papiaments volgen voor gevordenden?

Bij Motivisati Bonaire kun je terecht voor diverse cursussen Papiaments. Er wordt les gegeven in kleine groepen, privé lessen en lessen binnen bedrijven zijn ook mogelijk.


Lees ook:

Deel dit artikel