Bedrijfspagina

Mangrove Info & Kayak Center Bonaire

Met een deskundige gids dwalen door de mangroven

Het Mangrove Info & Kayak Center Bonaire is een onderzoeks- en informatiecentrum in één. Vanuit het centrum vertrekken kayaktochten door de schitterende mangroven. De tour wordt uitgevoerd onder begeleiding van een deskundige gids.

Mangrove Info & Kayak Center Bonaire

Geniet van de stilte en de rust

Geniet van de stilte en de rust terwijl je tussen de bomen door peddelt. Wil je nog meer zien van de unieke Mangrove? Er zijn ook tochten die het kayakken combineren met snorkelen tussen de mangroves. Dit is een super ervaring, vooral vanwege de rijkdom aan tropische vissen en exotische planten.

Vinnen zijn bij het snorkelen niet toegestaan omdat deze schade kunnen toebrengen aan de mangroves en het ecosysteem. Tip voor onderweg neem een eigen fles water mee en een waterbestendige camera om alles vast te leggen.

Mangrove Info & Kayak Center Bonaire Reviews

Geweldig

Geweldige tour, met veel en duidelijke informatie. Gastvrij ontvangst, waardevolle spullen mogen in een kluis tijdens de tour. In de zomer zijn er geen muggen! Het is wel warm, maar ja, je bent op Bonaire! Ik raad de vroege tour aan, en spetter wat water over jezelf heen (of in je UV-shirt) als het wel warm wordt.
Supervriendelijke en grappige guide (Erik), fijn voor onze zoon dat het in het Nederlands was. Het snorkelen was heel bijzonder, bijna buitenaards onder water.
Een aanrader, dit hadden we niet willen missen!


Een heerlijke combi van activiteit, natuur en tot rust komen!

Een zeer leuke activiteit. Het kajakken gaat in een fijn tempo, erg leuk om door de smalle mangroves te varen en te genieten van de rust en de natuur. Gids Erik deed het ontzettend leuk en plezierig! Wat ons betreft een aanrader en als we terug gaan dan zelfs voor een tweede keer.


Betoverende ervaring in prachtige natuur.

Dit is een betoverende tocht door de mangrove. Prachtig om deze belangrijke natuur van zo dicht bij te ervaren. En snorkelen tussen de mangrove is een betoverende ervaring.
Hulde aan de gids die dit alles bij elkaar tot een gave ervaring heeft gemaakt.


Meer reviews lees je op Tripadvisor

Bonaire Wild Bird Rehab

Achter het Mangrove info center bevindt zich de Bonaire Wild Bird Rehab, een opvang voor de wilde vogels van Bonaire. Vogels die ziek of gewond zijn worden naar de Rehab gebracht waar ze verzorgd worden tot ze weer uitgezet kunnen worden in de natuur.

Contact en openingstijden

Het Mangrove Info & Kayak Center Bonaire is open van maandag t/m zaterdag

08.30: 2 uur durende kayak and snorkel tocht met gids
09.00:  1 uur durende solar boat tocht met gids (bij minimum van 4 personen)
11.00:   1 uur durende kayak tocht met gids
14.30:  2 hour kayak and snorkeling

mangrove info en kayak center

Adres: Kaminda Lac 140, Kralendijk
Telefoon: +599 780 5353
Email:info@mangrovecenter.com
Website

Mangrove Info Center Bonaire
Mangrove Info & Kayak Center Bonaire
Mangrove info center
Mangrove info center
Deel dit artikel