Advertorial

Rijd elektrisch op Bonaire: goed voor jou, goed voor het milieu!

Stap over op elektrisch rijden en ervaar de voordelen! Bonaire zet zich in voor een duurzame toekomst. Elektrisch rijden speelt hierin een belangrijke rol. Met een elektrische auto ervaar je niet alleen het plezier van stil en comfortabel rijden, maar bespaar je ook geld én draag je bij aan een schoner milieu. Amp Motors op Bonaire, heeft diverse merken en modellen in de verkoop, welke perfect geschikt zijn voor het eiland. Naast verkoop biedt Amp volledige service en onderhoud voor elektrische auto’s aan.

Waarom elektrisch rijden op Bonaire?

  • Geen milieubelasting: Elektrische auto’s produceren geen uitlaatgassen, dus je stoot geen schadelijke stoffen uit. Dit is goed voor de luchtkwaliteit op Bonaire en draagt bij aan een gezonder leefklimaat.
  • Lagere kosten: De energiekosten voor elektrisch rijden liggen aanzienlijk lager dan de brandstofkosten voor benzine- of dieselauto’s. Zeker als je investeert in zonnepanelen en je eigen stroom opwekt, bespaar je nog meer.
  • Minder onderhoud: Elektrische auto’s hebben minder bewegende onderdelen dan benzineauto’s, waardoor ze minder onderhoud nodig hebben. Dit scheelt je tijd en geld.
  • Stimuleringsregelingen: De overheid op Bonaire stimuleert de overstap naar elektrisch rijden met diverse regelingen. Zo is er geen ABB of motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s.
  • Toekomstbestendig: De toekomst is elektrisch. In steeds meer landen worden benzine- en dieselauto’s verboden. Met een elektrische auto ben je klaar voor de toekomst.

Zon op je dak, stroom in je auto:

Combineer elektrisch rijden met zonnepanelen en laad je auto op met de kracht van de zon. Zo rijd je écht op zonne-energie! Op Bonaire is er veel zon, dus dit is een perfecte manier om je auto op een duurzame manier van stroom te voorzien. Amp Motors is teven leverancier van laadpalen op zonnenenergie. Stinapa Bonaire rijdt sinds 2023 met twee volledig elektrische pick-ups van Amp Motors die worden opgeladen met de zon.

Maak de overstap vandaag nog!

Er zijn steeds meer laadpalen op Bonaire te vinden, waardoor het steeds eenvoudiger wordt om je elektrische auto op te laden. De aanschafkosten van elektrische auto’s dalen voortdurend en er zijn steeds meer modellen om uit te kiezen. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de overstap naar elektrisch rijden en ervaar de voordelen!

AMP Motors Bonaire

Het idee is simpel: een voertuig dat plezierig rijdt, geld bespaart op zowel brandstof als onderhoud, en goed is voor het milieu. Hiervoor is er maar één oplossing: elektrisch rijden. Amp Motors is een autodealer die zich primair richt op elektrische auto’s (EV’s). En heeft als missie om voor iedereen op het eiland betaalbare elektrische auto’s van hoge kwaliteit aan te bieden. Amp Motors streeft ernaar om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Amp Motors heeft fabrieksgetrainde technici die zorgen voor service, onderdelen en onderhoud om je op weg te houden.

Merken

GEOMETRY E

5 zitplaatsen
Actieradius 380 km
Topsnelheid 121 km/u


JAC

E-JS1 (subcompact)
5 zitplaatsen
Actieradius 320 km
Topsnelheid 102 km/u


E-JS3 (Compact crossover)
5 zitplaatsen
Actieradius 500 km
Topsnelheid 150 km/u


E-JS4 (Crossover)
5 zitplaatsen
Actieradius 402 km
Topsnelheid 150 km/u


JAC Pick Up’s

T8EV   (Electric pickup)  
5 zitplaatsen
Actieradius 330KM
Topsnelheid 90 km/u


T9EV   (Electric Pickup /Luxury/sport)
5 zitplaatsen
Actieradius 300 km
Topsnelheid 140 km/h

Amp Motors

JAC Bedrijfswagens

M3 EV
2 zitplaatsen
Actieradius 402 km
Topsnelheid 120 km/u

Amp Motors

N40EV MiniTruck (tot en met 2 ton) & N55EV Truck  (tot en met 8 Ton) 

Op bestelling zijn diverse bedrijfswagens beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden in de showroom of neem contact op.

Amp Motors
Amp Motors

Contact

Kaya Industria 17 unit 6
Tel: +599 717 5055
Email: info@amp.cw
Website: www.amp.cw

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo