Bedrijfspagina

Wire Interiors voor al uw interieurwensen op Bonaire

Wire biedt advies op maat met een persoonlijke aanpak. We zijn vaak al nauw betrokken bij het bouwproces en kijken mee met de projectontwikkelaar. Door onze kennis en ervaring geven we hierin een stukje begeleiding in de vorm van advies. Denk hierbij zoal aan draairichting van deuren en bepalen van het elektraplan. We houden vinger aan de pols bij de algehele planning van het project.

Wire gaat ook verder ná oplevering en staat in contact met de eigenaar of de villa manager voor het up to date houden van het interieur en benodigde inventaris.

De Kennis en kunde van je thuis voelen

Bij het begin van een project wordt u aan een projectmanager gekoppeld. Zo is er één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Wij blijven tijdens een project in nauw contact met projectontwikkelaars, architecten en villamanagers.

Logistiek & service

Wire kent korte communicatielijnen en neemt graag alle zorg uit handen. We gaan in overleg met de klant betreft de wensen en verloop van de samenwerking. Van een gedeeltelijke restyling tot een compleet geruisloos inrichtingstraject bij nieuwbouw of renovatie. Één overzichtelijke oplevering waarbij Wire alle touwtjes in handen heeft met een hoog installatie- en afwerkingsniveau. Van het plaatsen van meubilair, monteren van wandobjecten en hangen van gordijnen tot decoreren en het aanbrengen van verlichting; Wire is uw totaaloplossing.

De producten voor het gehele interieur van een project worden in Nederland ontvangen, samengesteld en geladen in containers voor transport. Wire draagt zorg voor alles wat komt kijken bij de overtocht naar Bonaire.

Wire Interiors

Ons team op Bonaire

Met al meer dan 15 jaar ervaring binnen de meubelbranche sturen Rene Evers en Willem van den Elsen Wire aan vanuit het hoofdkantoor in Erp. Beiden hebben een passie voor projectinrichting met de focus op leisure. Daarom is de “full-circle” aanpak kenmerkend voor de samenwerking met klanten en staat als rode draad centraal. De projecten variëren van klein- tot grootschalige uitvoeringen in verschillende prijsklassen;

low-budget tot high-end. Wire biedt wereldwijd sfeervolle interieurs op maat waarbij kwaliteit voorop staat.

Met Bonaire als tweede thuisbasis zijn we in 8 jaar inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige en service gerichte onderneming. Met een vast team wordt er gewerkt vanuit een centraal gelegen showroom en magazijn. Door aanwezige voorraden kan Wire Interiors snel schakelen en vervult op deze manier een betrokken rol op het eiland.

Wire Interiors

Onze kracht Styling & kennis

Bij Wire Interiors staan we voor kwaliteit. We sourcen onze producten hoofdzakelijk binnen Europa zodat we controle kunnen houden op kwaliteit en uitvoering. We zijn nauw betrokken bij het productie- en ontwikkelingsproces.

De materialen-collectie wordt zorgvuldig geselecteerd door onze stylistes. Deze bestaat uit onder andere meubel- en gordijnstoffen, houtsoorten, melamine en outdoor stoffering.

Dit gaat in samenwerking met onze kwaliteitsmanager. Hij toetst de producten op slijtvastheid, afwerking van stiksels en naden maar ook de vulling en vering. Constructief controleert hij de verbindingen en stabiliteit waardoor er een duurzaam product wordt geleverd.

Wire Interiors

Uitvoering onze werkwijze

In Erp of bij u op locatie op Bonaire worden de uitgangspunten vastgelegd betreft het gebruik van de woning. Gaat u voor short-stay, long-term of vakantieverhuur? Dit heeft invloed op de functionaliteiten en eisen van het interieur.

Ons designteam laat door middel van moodboards en sfeerhoeken diverse woonstijlen aan u zien. Wire stelt het interieurpakket voor u samen; van meubilair, keukeninventaris en witgoed tot zelfs aan de wasknijpers toe. Dit geheel resulteert in een interieurplan en offerte bestaande uit: moodboards met geselecteerde artikelen, ingetekende plattegrond met materiaaltoepassing en een prijsoverzicht.

Aanvullend kan dit plan uitgewerkt worden tot een 3D visualisatie. Deze kan u helpen in uw marketingaanpak.

Wire Interiors

Contact en openingstijden Wire Interiors

Kaya Industria 38
Kralendijk
+599 7954887
+599 7823138 (Logistiek)
Contact Nederland: +31646547394
info@wire-interiors.nl
Website

Donderdag tot en met zaterdag10.00 uur – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak+599 7954887
Deel dit artikel