Bedrijfspagina

RE/MAX Paradise Homes

Bent u van plan om te verhuizen, met pensioen te gaan of een vakantiehuis te kopen? Of misschien bent u geïnteresseerd in een stuk land of commercieel onroerend goed? Misschien wilt u eerst eens kennis maken met Bonaire en bent u op zoek naar een prachtige villa om te huren!

Wat uw wensen ook zijn, het professionele team van RE/MAX Paradise Homes staat voor U klaar. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom!

RE/MAX Paradise Homes
Het kantoor in de Kaya Grandi

Een Natuurlijk Paradijs om Te Wonen en Te Genieten

Bonaire staat bekend om zijn buitengewone natuurlijke schoonheid, warme klimaat en ontspannen levensstijl, waardoor het een ideale plek is om te wonen. De relaxte sfeer, gecombineerd met een overvloed aan buitenactiviteiten zoals snorkelen, duiken en windsurfen, trekt mensen van over de hele wereld aan. De ongerepte stranden, kristalheldere wateren en het adembenemende onderwaterleven maken het een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bovendien hecht de lokale gemeenschap veel waarde aan natuurbehoud en duurzaamheid, waardoor Bonaire een vooruitstrevende bestemming is op het gebied van milieubewustzijn. De vriendelijke en diverse gemeenschap, samen met het ontspannen tempo van het eiland, creëren een unieke en aantrekkelijke levensstijl die velen aantrekt om zich hier te vestigen.

Diensten

  • Aankoop begeleiding
  • Verkoop begeleiding
  • Verkopen commercieel onroerend goed
  • Aankopen commercieel onroerend goed
  • Lange termijn verhuur
  • Vakantieverhuur

Real Estate in the spotlight

Grand Windsock Villa 4

3 Slaapkamers
2 Badkamers
Zwembad

Lagoen Hill 69

3 slaapkamer
3.5 badkamers
vrij uitzicht van oost tot westkust van Bonaire

Sabadeco Crown Shores 4

5 Slaapkamers
3 Badkamers
Zwembad

Bloozz Resort Penthouse

3 Slaapkamers
2 Badkamers
Privé Zwembad op het dakterras

Bekijk de nieuwste brochure van REMAX

Team

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op ons kantoor in de Kaya Grandi, de belangrijkste winkelstraat van Bonaire. Als u niet in de gelegenheid bent om ons kantoor te bezoeken, kunt u ons ook bereiken per telefoon, e-mail of Facebook.

Wilt u het laatste nieuws ontvangen van RE/MAX Paradise Homes. Klik HIER om u te abonneren op onze online nieuwsbrief!

Contact en openingstijden

Adres : Kaya Grandi 24A
Telefoon : +599 717 7362
E-mail :  info@bonairehomes.com
Website : www.bonairehomes.com
Facebook : REMAX Bonaire

Maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel