Bedrijfspagina

Bonaire Landsailing Adventures

Bonaire Landsailing Adventures is een unieke activiteit op Bonaire. Landzeilen is een spectaculaire zeilsport voor wie van wind, snelheid en avontuur houdt.

Je hoort geen motorgeronk en hebt geen last van uitlaatgassen. Je hoort alleen het geluid van de roffelende wielen op het harde zand en het fluiten van de wind in het strak gespannen zeil en natuurlijk de beukende golven van de oostkust van Bonaire op de achtergrond.

  • voor jong en oud
  • geen ervaring nodig
  • geen zeilkennis nodig
  • sportieve kleding en sportschoenen gewenst
  • fun voor het hele gezin
  • veilig
  • professionele begeleiding

Tours

Op de website van Landsailing kun je verschillende tours boeken. Een Blokart voor één persoon of een Shadow Blokart voor een volwassene en een kind. Huursessies zijn per Blokart mogelijk of je kunt de complete baan met 10 Blokarts afhuren voor een (bedrijfs)feest of familie-uitje. Kortingen voor inwoners zijn beschikbaar.

Combotours

Landzeilen combineren met andere unieke tours voor een onvergetelijke dag op Bonaire

Grotten excursie en Landzeilen

Met deze tour kun je echt iets unieks beleven op Bonaire. Ontdek met een ervaren gids de grotten en ga aansluitend heerlijk Landzeilen! Een tour voor de echte avonturiers die Bonaire op een hele andere manier willen ontdekken. Meer weten over deze tour of meteen boeken

Wet and dry

Ervaar Bonaire ter land en ter zee. Uw avontuur begint aan boord van een 43′ foot zeilcatamaran. Vaar door de prachtige kustwateren van Bonaire en Klein Bonaire. Ga dan naar de overkant van het eiland en zeil aan land in een blokart. Meer weten over deze tour of meteen boeken

Webshop met souvenirs

Wil jij na jouw avontuur bij Bonaire Landsailing een blijvende herinnering voor thuis? Kijk dan eens in de webshop voor Landsailing souvenirs. Je vindt er van alles van stickers, mokken tot truien en petten. Het wordt bij je thuis bezorgd, zo houd je ruimte in je koffer!

Reviews

Wanneer je twijfelt, lees dan vooral de vele reviews op Facebook en Tripadvisor, de lovende woorden voor het team en de ervaring van het landzeilen zorgt voor enthousiaste reviews. Hier beneden staat een klein selectie van recente reviews op Facebook en Tripadvisor. Hier lees je alle reviews op Tripadvisor

Let go of the rope!

We had a great time! The staff was great! The atmosphere is laid back. Learning to land sail was not hard. At first it would seem a bit intimidating. We were on the track for about 1/2 an hour. Your rope hand will get a bit tired. It was great fun and you can go as fast as you dare!


Must do op Bonaire !


Leuke ervaring , goede uitleg van te voren , mooie baan ! Als je van actie houd moet je dit zeker gedaan hebben , voor alle leeftijden, als je het wat spannend vind kan je samen in een Kart , veel gelachen een leuke herinnering!

Great experience!


Super cool to do if you like action! Nice course in beautiful surroundings. Very good explanation and super friendly employees. Very nice experience. Top!


Lees meer lovende reviews op Tripadvisor! Landsailing Bonaire heeft geen enkele slecht review, waar wacht je nog op en ervaar zelf hoe leuk het is!

Openingstijden en contact

Bonaire Landsailing Adventures is dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Weekends en feestdagen of met reservering vanaf 10.00 AM mogelijk. Reserveren kan telefonisch, online, via Facebook of per email.


Let op! Landsailing Bonaire is open op afspraak, reserveer telefonisch, online, via Facebook of e-mail voordat je naar Landsailing rijdt.

Op de weg naar Rincon, naast Arawak
Noord Oostkust Bonaire
Email: bonaire@landsailingadventures.com
Telefoon: +599 786 1572
Website: Landsailingadventures.com
Webshop

Bonaire Landsailing Adventures
Deel dit artikel