Advertorial

Lokale koffiebrander en ijssalon bundelen krachten voor exclusieve koffie-ervaring

In een spannende nieuwe samenwerking hebben Bonchi Boneiru, Bonaire’s eerste en enige koffiebranderij en Luciano Bonaire, de handen ineengeslagen om een exclusieve koffieblend te lanceren: Luciano Coffee. Deze samenwerking brengt de expertise en passie van beide bedrijven samen om een unieke koffie-ervaring op het eiland Bonaire te bieden.

Luciano Coffee wordt met uiterste zorg bereid en in kleine hoeveelheden met de hand gebrand op Bonaire. Hierdoor is de koffie altijd vers en vol van smaak. De blend bestaat uit Arabica bonen uit Brazilië en organic Arabica bonen uit Peru. Deze combinatie resulteert in een koffie die krachtig, zoet en romig is met een complex smaakprofiel.

“We zijn verheugd om samen te werken met Luciano Bonaire om een blend te creëren die echt het beste van beide merken vertegenwoordigt,” zei Nort van Hulten, de koffiebrander van Bonchi Boneiru. “Ons doel was om een koffie te ontwikkelen die niet alleen uitzonderlijk smaakt, maar ook duurzame en ethische praktijken ondersteunt.”

De Braziliaanse bonen in Luciano Coffee zorgen voor body en een nootachtige smaak, terwijl de Peruaanse bonen zorgen voor zoetheid, zuurgraad en complexiteit. Het resultaat is een veelzijdige espresso die schittert, of het nu puur wordt gedronken of in melkspecialiteiten zoals cappuccino’s en lattes.

“Onze klanten verwachten producten van hoge kwaliteit van ons, en Luciano Coffee vormt daarop geen uitzondering” zei Huub Groot, eigenaar van Luciano Bonaire. “We zijn er trots op een blend aan te bieden die onze toewijding aan uitmuntendheid en duurzaamheid weerspiegelt en ook nog eens hier op ons eigen Bonaire gebrand wordt.”

Bonchi Boneiru zet zich in voor het inkopen van traceerbare specialty coffee en het betalen van eerlijke prijzen aan boeren. De mensen achter de bonen worden zodoende beloond voor hun harde werk. Bovendien wordt het brandproces uitgevoerd met een elektrische brander waardoor er geen schadelijke gassen vrijkomen.

Luciano Coffee is nu exclusief verkrijgbaar bij Luciano Bonaire. Of je nu een koffiekenner bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijk drankje om je ijsje mee te combineren, deze nieuwe blend zal zeker indruk maken.

Voor meer informatie, bezoek www.lucianobonaire.com of kom langs bij Luciano Bonaire in Playa of Hato. Proef vandaag nog de nieuwe Luciano Coffee!

Blijf op de hoogte


Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo