Bedrijfspagina

Casa Mantana Bonaire Boutique Guesthouse

Ontdek het intieme, rustige en door een tropische tuin omgeven, zeer centraal gelegen Casa Mantana Bonaire Boutique Guesthouse de moderne en prachtige accommodatie van Ton & Mariët. Het guesthouse bestaat in totaal uit 5 modern ingerichte accommodaties, waarvan 3 boutique studios met een eigen keukenblok en 2 boutique gastenkamers. Alle accommodaties zijn voorzien van een ruime privé veranda met heerlijke lounge seats. Deze hidden gem is vooral rustig en kinderloos vanwege het adult-only principe, waarbij alleen gasten van 21 jaar en ouder worden verwelkomd.

Vanwege de kleinschaligheid bieden zij een persoonlijke service en een relaxte sfeer met een hoogwaardige kwaliteit aan voor een zeer vriendelijk budget.

Casa Mantana ligt op nog geen driehonderd meter van de Caribische Zee, dichtbij de grote supermarkten en minder dan tien minuten lopen van het centrum van Kralendijk met zijn prachtige boulevard, gezellige restaurants en leuke winkeltjes.

Stijlvol ingerichte accommodaties

Elke kamer en studio is modern, uniek en met zorg in een boutique style ingericht. Geniet van een kopje koffie uit je Nespresso machine of een koud biertje uit je koelkast die op beide op elke kamer aanwezig zijn. De studios hebben tevens de beschikbaarheid over een keukenblok met 2 pit inductiekookplaat en een kleine oven.

Studios

De drie studio’s hebben elk een geheel eigen karakter en verschillen in sfeer, opstelling en grootte. Variërend van 22m2 tot 35m2 biedt elke studio een privé veranda en een keukenblok om je eigen maaltijden te kunnen bereiden.

Studio Lighthouse

 • Ruime studio van 32 M2
 • Privé keuken in de studio met 2 pit inductie kookplaat en kleine oven
 • Deluxe king-size boxspring bed (ook als 2 losse bedden op te maken)
 • Ruime tafel om te dineren of aan te werken
 • Comfortable lounge stoelen
 • Gratis WiFi
 • Nespresso machine & waterkoker
 • Privé veranda met moderne loungebank en eettafeltje
 • Privé badkamer met inloopdouche
 • ​Haardroger
 • Airconditioning & plafondventilator
 • Rookmelder
 • 110 / 220v

Studio Atlantis

 • Ruime studio van 35 M2
 • Eigen keukentje met 2 pit inductie kookplaat en kleine oven
 • Deluxe king-size boxspring bed (ook als 2 losse bedden op te maken)
 • ​Fijne tafel om te dineren of aan te werken
 • Gratis WiFi
 • Nespresso machine & waterkoker
 • Privé badkamer met inloopdouche
 • Haardroger
 • Privé veranda met een comfortabele loungebank
 • Airconditioning & plafondventilator
 • Rookmelder
 • 110 / 220v

Studio Mantana

 • Moderne kamer van 22 M2 
 • Klein keukenblokje in de studio met 2 pit inductie kookplaat en kleine oven
 • Privé veranda met moderne loungebank
 • Deluxe king-size boxspring bed (ook als 2 losse bedden op te maken)
 • Gratis WiFi
 • Koelkastje
 • Nespresso machine & waterkoker
 • Open badkamer met inloopdouche
 • Haardroger
 • Airconditioning & plafondventilator
 • Rookmelder
 • 110 / 220v

De veranda’s geven elk een prachtig uitzicht op de tropische tuin, waardoor het een heerlijke plek is om je even terug te trekken met een boek, koud drankje en om nog even de dag door te nemen.

Boutique gastenkamers

De moderne boutique gastenkamers hebben een grootte van 25m2 en zijn perfect voor stellen, vrienden of solo reizigers, waarbij het deluxe king-size boxspring bed kan gesplitst worden in twee losse bedden.

Boutique gastenkamer 1 & 2

 • Ruime hotelkamer accommodatie met boutique design
 • Privé veranda met moderne loungebank en eettafeltje
 • Deluxe king-size boxspring bed (ook als 2 losse bedden op te maken)
 • Gratis WiFi
 • Koelkastje
 • Nespresso machine & waterkoker
 • Privé badkamer met inloopdouche
 • Haardroger
 • Airconditioning & plafondventilator
 • Rookmelder
 • 110 / 220v ​

Service & faciliteiten

Standaard faciliteiten in de gastenkamers & studios

 • Ruime accommodatie met boutique design
 • Deluxe King-Size Boxspring bedden (double or twin)
 • Koelkast
 • Nespresso machine
 • Privé veranda met lounge seats
 • Airconditioning & plafondfan
 • Gratis WIFI
 • Toegang tot duik/surf lockers en spoelbakken
 • Bibliotheek met boeken & magazines

Persoonlijke service

 • Gratis haal- en breng service naar de luchthaven van Bonaire
 • Gratis welkomdrankje bij aankomst
 • Uitgebreid ontbijt, ideaal voor de ochtend na aankomst (meerprijs)
 • Speciale tarieven voor een huurauto via onze partner (op basis van beschikbaarheid) met gratis breng/haal service.
 • Assistentie bij het regelen van een scooter via onze partner

Reviews

Wij waren in September 2023 2 weken te gast bij Mariët en Ton in Casa Mantana. Na te zijn opgehaald van het vliegveld hebben we onder het genot van een drankje en een hapje met hen kennisgemaakt. De volgende dag na een voortreffelijk onbijt hebben Mariët en Ton ons veel tips gegeven over alles wat je moet en wilt weten van het eiland. Van de beste snorkelplekjes, strandjes, beachclubs tot de leukste restaurants en foodtrucks. Echt DE dingen die je zoekt om een geweldige vakantie te hebben op Bonaire. De kamers in Casa Mantana zijn voorzien van alle gemakken die je kunt wensen. Super schoon, heerlijke bedden en smaakvol ingericht. ’s Ochtends ontbijten op je eigen terras in gezelschap van kolibries en suikerdiefjes; echt geweldig!
Inmiddels weer thuisgekomen kijken we terug op een geweldige eerste ervaring op Bonaire wat zeker een groot succes is geworden dankzij de uitstekende zorgen van Mariët en Ton. Beiden nogmaals enorm bedankt en we komen zeer zeker snel weer terug in Casa Mantana!


Casa Mantana is mijn favoriete Boutique Guesthouse om te verblijven als ik op Bonaire ben. De gastvrijheid en het hartelijke karakter van Ton & Mariët maakt iedere keer weer dat ik kies voor dit kleine paradijsje in Kralendijk. De kamers zijn prachtig en schoon en de tropische tuin echt een plaatje. Je wordt opgehaald van het vliegveld en binnen 10 minuten sta je al op je plekje. Na aankomst krijg je onder het genot van een drankje een fijne uitleg over alles wat het eiland te bieden heeft. Ton & Mariët zorgen ervoor dat je niets te kort komt en staan voor je klaar als het nodig is, hoe fijn is dat! Je loopt zo naar Kralendijk en het strand, de winkels en de supermarkt zijn om de hoek. Casa Mantana straalt een warm welkom uit en dat is precies wat het is. Gewoon doen!


Contact

Casa Mantana Bonaire Boutique Guesthouse

Deel dit artikel