Bedrijfspagina

Bodifée Design

Bodifée Design is een ontwerpbureau in architectuur. Zij ontwerpen gebouwen, buitenruimtes, zoals tuinen, pleinen, parkeerplaatsen en interieurs.

Bodifée Design Bonaire

Bodifée Design voor iedereen

Bodifée Design werkt voor particulieren, non-profit, overheid en bedrijven.

Particulieren

  • Het ontwerpen van huis, inclusief interieur en buitenruimte
  • Woninginrichting advies
  • Tuinontwerp, keuken, efficiënte indeling van ruimten

Bedrijfsarchitectuur

Voor bedrijven zoekt Bodifée Design naar manieren om zo efficiënt mogelijk de ruimten in te delen en op elkaar te kunnen afstemmen, zodat het voor het bedrijf kosten en tijdbesparing zou kunnen opleveren en de medewerkers er prettig kunnen werken.

Ontwerp van openbare ruimte

Voor de overheid en de bedrijven is het mogelijk om de buitenruimte te (her)inrichten en tot plannen te komen waardoor mensen zich behaaglijk en veilig voelen in hun omgeving. Ook de buitenruimte van kantoren inclusief parkeerplaatsen kunnen afgestemd worden op het gebouw en het bedrijf.

Neem gerust contact op om te zien wat Bodifée Design voor u kan betekenen.

Totaal concept

Met een open en creatieve blik op de mogelijkheden, rekening houdend met uw budget en met de verkrijgbare materialen op het eiland Bonaire, denkt Bodifée Design ook meteen met u vooruit. Wat wilt u in de toekomst, wat zijn uw wensen? Tijdens het ontwerpen houdt Bodifée Design ook meteen rekening met het klimaat, de uitwerking hiervan op lange termijn en het gebruik van de wind voor natuurlijke afkoeling.

Werken met Bodifée Design is prettig want Bo doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De communicatie met Bo is goed en duidelijk.

Bodifée Design bewaakt het gestelde budget en zorgt dat alles binnen de gestelde limiet blijft. Geen onaangename verrassingen dus op het eind. Bodifée is bovendien erg creatief en denkt in oplossingen voor ieder budget. Bodifée haalt het maximale uit het aantal vierkante meters in huis, kantoor of resort. Kortom Bodifée Design is een ervaren ontwerper in de tropen met oog voor kleur en kwaliteit.

Het werk van Bodifée Design is

  • Aantrekkelijk
  • Duurzaam
  • Solide
  • Passend

Het streven van Bodifée Design is om zoveel mogelijk werk bij u uit handen te nemen: zij ontwerpen niet alleen, maar willen zich ook verantwoordelijk maken voor de uitvoering daarvan. Bodifée Design zorgt ervoor dat ontwerpen vorm krijgen en tot leven komen. Zij zijn sterk in het aandragen van verfrissende en creatieve ideeën die uw toekomstige woning, bedrijfsruimte, buitenruimte of interieur net dat beetje extra geven.

Eigenaresse Bo Bodifée

Een plaats is er, een plek moet worden gemaakt

Als architectonisch vormgever heeft eigenaresse Bo Bodifée meer dan 18 jaar ervaring in de tropen. Haar bedrijf staat voor een totaalconcept: van schets tot realisatie van het ontwerp.

Om volledige feeling te krijgen met de wensen van de opdrachtgever, voert Bo intensieve gesprekken met haar klanten. Ze komt met verrassende voorstellen die altijd aansluiten bij de doelen en wensen van de opdrachtgever. Dat is ook de kracht van Bodifée Design. Hierdoor maakt Bo ontwerpen die rekening houden met de in kaart gebrachte wensen en verwachtingen, maar ook met de omgeving en de plek waar het ontwerp zijn beslag moet krijgen. Bo Bodifée heeft zich bewezen in staat te zijn om in haar ontwerpen rekening te houden met mens, omgeving, functionaliteit en esthetiek.

Samen = Meer

Projectmatig werken Bodifee design en architect ir. Felicia Schütte van CreativEnvision samen, om zo hun kennis en ervaring te bundelen, waardoor ze een gerichte service kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. Sinds 2006 kennen zij elkaar, als voormalige collega’s en vinden ze werken in teamverband waardevol en inspirerend. Het draagt bij aan een goed uitgedacht en succesvol ontwerp. Beide bedrijven hebben een professionele relatie, gebaseerd op vertrouwen, enthousiasme, heldere communicatie en een grote waardering voor architectuur, kunst en natuur.

Adres: Lima 85A Kralendijk
Telefoon: +599 7865098

Lees Testimonials


Waaraan moet je denken als je een huis wil bouwen op Bonaire?

Het bouwen van een huis is ingewikkelder dan je denkt. Bodifée Design heeft kant en klare plannen voor je liggen en kan je verder helpen in dit spannende proces

Waar kan ik een huis ontwerpen?

Het is belangrijk om je te laten adviseren door een deskundige voor een goed ontwerp. Bodifée Design heeft jaren ervaring met het ontwerpen van gebouwen, interieurs en buitenruimten in de Tropen.

 

Wat kost een huis bouwen op Bonaire?

Het is lastig om aan te geven wat een huis kost omdat het afhankelijk is van wat je wilt. Bij Bodifée Design hebben we ervaring om binnen het gestelde budget een huis te ontwerpen en te bouwen.


Lees ook:

Deel dit artikel