Vakantie & Toerisme

TUI biedt vliegtickets naar Bonaire met 15 procent korting aan |Advertorial

Goed nieuws: TUI biedt vliegtickets naar Bonaire voor de maanden mei en juni met 15 procent korting aan. Tijdens deze ticket sale kun je dus vliegtickets met flinke korting reserveren. Een mooi moment om jouw reis naar Bonaire (of naar Nederland) te boeken. Met de kortingscode verderop in dit artikel krijg je 15 procent extra korting op jouw vliegticket. Lees hier hoe jij gebruik kunt maken van deze actie.

Droom jij ook van een heerlijke vakantie naar Bonaire? Dan is dit hét moment om jouw vliegticket te boeken. TUI biedt namelijk tijdens deze actie flinke korting op vliegtickets. Bekijk hier de beste deals voor een vliegreis naar Bonaire. Zo heb je al goedkope vliegtickets vanaf 450 euro per persoon voor een retour van Amsterdam naar Bonaire. Daar komen nog 15 euro boekingskosten per boeking bij.

Maar tijdens deze TUI actie kun je korting krijgen. Gebruik daarvoor kortingscode FD24 en je krijgt ook nog eens 15 procent korting op jouw vliegticket. Kijk direct op de website op welke prijs jij uitkomt voor een retourvlucht van Amsterdam naar Kralendijk op Bonaire of in omgekeerde richting natuurlijk.

Hoe gebruik je de kortingscode

Ga naar de website van TUI. Kies de gewenste vliegdata op de website. Nadat je de juiste heenreis- en terugreisdatum hebt ingevuld, klik je op Doorgaan. Kies vervolgens het zitcomfort en de bagage. Ga verder en kies of je je wilt verzekeren voor jouw vakantie.

Je voert de kortingscode in tijdens het boekingsproces bij het veld Persoonsgegevens. Bovenin staat het vakje Kortingscode en daar vul je FD24 in. Rechts bovenin het scherm zie je dat de prijs van het vliegticket direct wijzigt naar 383 euro voor een retourvlucht van Amsterdam naar Bonaire voor 1 persoon inclusief boekingskosten. Nadat je alle persoonlijke gegevens hebt ingevuld en op akkoord hebt geklikt kom je op de betaalpagina uit. Daar kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden. Nadat je betaald hebt, wordt jouw boeking definitief.

Voor het bedrag van 383 euro zit je tijdens de vluchten van Amsterdam naar Bonaire en terug in een standaardstoel en reis je met alleen handbagage. Ook zijn de verzekeringen die je kunt afsluiten hierbij niet inbegrepen, maar wellicht heb je al een doorlopende reis- en annuleringsverzekering, dan zijn deze overbodig. Natuurlijk kun je tijdens het boekingsproces tegen meerprijs een upgrade boeken naar een comfort stoel, bagage bijboeken en verzekeringen afsluiten.

Let op: deze ticket actie duurt nog tot en met 20 mei aanstaande, dus wees er snel bij! Vol is vol! Boek vandaag nog jouw vliegticket voor de maanden mei of juni op de website van TUI.

Dit artikel bevat affiliatelinks

Deel dit artikelRocargo