Vacatures Bonaire

Vacature Medewerker Bediening/ Bar

Bloozz Restaurant bevindt zich samen met Bloozz Resort en duikschool Beyond the Corals tegenover Bachelors Beach, met uitzicht op de azuurblauwe Caribische zee. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde collega’s om ons team te versterken. Er komt vanaf 1 juni 2024 een positie vrij. 

Over Bloozz restaurant:

Bloozz is een kleinschalig restaurant met een sterke focus op service en gastvrijheid. Contact met onze resort gasten is hierbij erg belangrijk. In ons restaurant serveren wij lunch, bites en diner. Onze keuken is geïnspireerd op zowel lokale als internationale gerechten. Ons kleine en diverse team bestaat uit jong, gedreven personeel. Iedere collega kan naast de reguliere werkzaamheden andere taken uitvoeren, waar hij/zij goed in is, om het Bloozz concept verder door te ontwikkelen. Denk aan; sales/promotiewerk, expertise m.b.t. de bar en/of de guest experience. 

Functieomschrijving:

Als Medewerker Bediening/Bar ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een uitstekende service aan onze gasten. Je neemt bestellingen op in het restaurant en aan het zwembad, serveert drankjes en gerechten en zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Daarnaast sta je ook achter de bar en bereid je de lekkerste cocktails! 

 Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de horeca  
 • Je bent flexibel (geen 9 tot 17 mentaliteit)
 • Je bent een echte team player
 • Voor langere tijd op Bonaire is een pre
 • Je spreekt vloeiend; Nederlands en Engels, Spaans is een pre 
 • Proactief en sociaal 
 • In staat zijn om je creativiteit te gebruiken om ons restaurant naar een hoger niveau te tillen

 Wat bieden wij jou?

 • Een gezellige, dynamisch werksfeer 
 • Actieve betrokkenheid en ruimte voor ideeën
 • Personeelskorting op eten en drinken
 • Diverse doorgroeimogelijkheden 
 • Een competitief salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • Uitbetaling van overuren of tijd voor tijd
 • Transparante urenregistratie en reguliere werktijden

Past dit helemaal bij jou, dan kunnen wij niet wachten om je motivatie en cv te zien verschijnen. Mailen kan naar restaurantbloozz@gmail.com.

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel