Bedrijfspagina

Real Dutch Bakery, dé bakker van Bonaire

Real Dutch Bakery, gelegen in het hart van Caribisch Nederland op Bonaire, staat bekend als dé plek voor verse lekkernijen. Gelegen tegenover het buurtcentrum in de wijk Nort di Saliña, verwelkomt hun gezellige bakkerij dagelijks bezoekers met de heerlijke geur van versgebakken brood en lekkernijen. Al het lekkers vliegt als zoete broodjes over de toonbank.

Thuis bezorgd

Bij Real Dutch Bakery kun je van maandag tot en met zaterdag tussen 6:00 uur en 12:00 uur terecht voor vers brood. Als dat niet past in je schema, geen zorgen! Je kunt ook eenvoudig online je brood bestellen via ons bestelformulier. En het wordt nog beter: bestel voor meer dan $15,- en de bakkerij bezorgt je bestelling voor $5,00 aan huis op maandag, woensdag en vrijdag. Afhalen in de bakkerij is gratis.

Iedere dag de beste kwaliteit

Elke dag begint eigenaar Arjen al in de vroege uren van de ochtend om de meest overheerlijke en hoogwaardige broden te bakken. Als een gepassioneerde en vrolijke bakker streeft hij elke dag opnieuw naar topkwaliteit. Hij krijgt hierbij ondersteuning van Sjouke. De bakkerij is constant in ontwikkeling, wat resulteert in regelmatige verrukkelijke toevoegingen aan het uitgebreide assortiment. De ‘specials’ die af en toe langskomen zijn bijzonder smakelijk en zeker een bezoek aan de bakkerij waard! Wil je geen enkele special missen? Houd dan de Facebookpagina van de Real Dutch Bakery in de gaten.

Vers brood en nog veel meer

Als je een liefhebber bent van brood, dan zul je zeker dol zijn op deze winkel, waar je dagelijks vers ambachtelijk gebakken brood kunt kopen! Maar de Real Dutch Bakery heeft nog veel meer te bieden dan alleen brood. Je vindt er een breed assortiment aan heerlijkheden, zoals muffins, koffiebroodjes, saucijzenbroodjes, croissants, suikerbrood en diverse andere lekkernijen. Bovendien bieden we seizoensgebonden en speciaal voor de feestdagen gemaakte producten aan. Simone staat altijd klaar om je te helpen.

Reviews

Wat enkele klanten schreven over de Real Dutch Bakery

⭐⭐⭐⭐⭐Marco Schoen
“Hoewel niet authentiek Bonaire, wel een superfijne aanvulling op het assortiment. Altijd van goede kwaliteit en fijne sortering. Als je vers en goed brood zoekt is dit wel de place to be.


⭐⭐⭐⭐⭐Marjolijn Aarts
Altijd heerlijk vers brood en luxe broodjes

Contact en openingstijden

Openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 6.00 uur tot 12 uur. Zondag is de bakkerij gesloten. Bestel je brood 24/7 eenvoudig online

Real Dutch Bakery

Adres : Kaya Cacique 16
Telefoon : +599 701 8268

Deel dit artikel