Bedrijfspagina

Artes Piedras Beton klinkers

Lage kosten hoge kwaliteit

Artes Piedras is begonnen vanuit een persoonlijke interesse van ing. Angelo Clarinda en zijn vrouw om ten eerste, de kosten van betonklinkers te verlagen voor de bewoners van Bonaire. Ten tweede is het doel om de bestaande infrastructuur van Bonaire die erg slecht is, te verbeteren met de betonklinkers van Artes Piedras. Angelo en zijn vrouw zijn beide geboren en getogen Bonairianen.

Het verschepen van stenen is erg kostbaar. Artes Piedras maakt de stenen op Bonaire en maakt op deze manier niet alleen de prijs stukken lager, maar ook de levertijd en garantie zijn sneller en beter.

Ontdekkingsreiziger met grote passie voor zijn vak

Angelo is zijn loopbaan begonnen door op Curaçao de MTS te gaan doen. Na de MTS is hij verder gaan studeren in Nederland, hier heeft hij weg- en waterbouw kunde gestudeerd. Na zijn studie is Angelo een tijd in Nederland gebleven en heeft hij onder andere gewerkt voor Rijkswaterstaat.

Angelo is na een aantal jaren teruggekeerd naar het Caribisch gebied en heeft gewerkt aan de Megapier en het IBM gebouw op Curaçao. Door zijn goede werk werd hij gevraagd of hij in Venezuela zijn werkzaamheden voort wilde zetten. Angelo vertrok naar Venezuela en heeft daar gewerkt aan grote projecten.

Toen de projecten in Venezuela afgerond waren is hij naar Cuba vertrokken. Daar is hij een eigen bedrijf is begonnen, een fabriek die betontegels en klinkers produceert. Deze tegels en klinkers van uitstekende kwaliteit worden zeer veel gebruikt voor het renoveren van de oude gebouwen op Cuba. Deze fabriek is uiteindelijk de inspiratie geweest om ook op Bonaire te starten met een zelfde fabriek.

Angelo is een echte ontdekkingsreiziger met een groot hart voor Bonaire, met regelmaat maakt hij beroepsmatige uitstapjes naar andere landen, maar Bonaire is zijn thuisbasis, hier wonen zijn ouders en zijn vrouw. Ook heeft Angelo tussen de buitenlandse avonturen door verschillende projecten op Bonaire gedaan, zo heeft hij een woningbouwproject voor de overheid uitgevoerd en is hij diegene geweest die de ‘fuel tanks’ op Flamingo International Airport heeft ontworpen en gebouwd.

In 2009 heeft hij in Florida het FIU Stadium gebouwd. Op Miami Airport heeft hij de terminal van American Airlines gebouwd. Angelo spreekt met veel enthousiasme over zijn reizen en projecten, hij is een man met een grote passie voor zijn vak.

Gemaakt op Bonaire

Het bedrijf van Angelo Clarinda maakt diverse soorten beton stenen in eigen fabriek op Bonaire. Alle grondstoffen worden door Artes Piedras lokaal ingekocht. In de fabriek aan de Kaya Amsterdam staan twee nieuwe machines die per dag maar liefst vijfhonderd vierkante meter betonklinkers produceren. Nadat de stenen van de band komen worden ze gestapeld zodat ze kunnen uitharden. Omdat de machines hoge kwaliteit stenen produceren geeft Artes Piedras 100% garantie op al haar stenen. Wat Artes Piedras tevens uniek maakt is dat ze op locatie opsluitbanden kunnen storten.  Indien mogelijk gebruiken ze geprefabriceerde opsluitbanden.

Artes Piedras produceert verschillende soorten beton stenen en klinkers, variërend in allerlei vormen en kleuren. Je kan zelfs stenen helemaal samenstellen in het door jouw gewenste ontwerp en kleur. Artes Piedras levert voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Artes Piedras kan je al het werk uit handen nemen en de stenen bezorgen en leggen. Op het leggen van de stenen geven zij ook 100% tevredenheidsgarantie.

Voetpad op Flamingo International Airport

Artes Piedras heeft recent het voetpad op de luchthaven van Bonaire verbeterd met op Bonaire zelf geproduceerde betonnen stenen.

Contact

Sales kantoor:
Kaya Timbal 11
Nikiboko
Website
Telefoonnummers:
+599-717-0099
+599-785-3345
+599-700-1731
+599-780-8191
+599-796-1731
+599-796-8191

Wat zijn de contactgegevens van Artes Piedras Bonaire?

Telefoonnummers:
+599-717-0099
+599-785-3345
+599-700-1731
+599-780-8191
+599-796-1731
+599-796-8191

Wat is het adres van Aretes Piedras Bonaire?

Kaya Timbal 11
Nikiboko

Worden op Bonaire klinkers geproduceerd?

Op Bonaire worden klinkers van hoge kwaliteit geproduceerd door Artes Piedras.

Zijn klinkers verkrijgbaar op Bonaire?

Op Bonaire koop je klinkers in verschillende soorten, kleuren en maten bij Artes Piedras.

Deel dit artikel