Politiek & Bestuur

Fundashon Mariadal eindelijk bereid naar Eilandsraad te komen

KRALENDIJK- Na een heleboel kritiek uit alle gelederen van de samenleving, blijkt het bestuur van Fundashon Mariadal dan eindelijk bereid tot een overleg met de eilandsraad. Dat blijkt uit een schrijven van de stichting op vrijdagmiddag. 

“De Eilandsraad van het Openbaar Lichaam Bonaire heeft het bestuur van Fundashon Mariadal uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst over onder andere de ambulancevluchten. Hoewel Mariadal een private zorgstichting is met een contractuele relatie met het Ministerie van VWS (ZJCN) voor zorginkoop, heeft het bestuur van Fundashon Mariadal begrip voor het belang dat de eilandsraad hecht aan directe informatie”, aldus het persbericht. 

Datum

Mariadal zegt dat het bestuur daarom heeft besloten in te gaan op de uitnodiging en in afwachting te zijn van een voorstel voor een datum voor de ontmoeting. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo