Bedrijfspagina

MoltenWolf Glass, originele lokaal gemaakte kunst

Een unieke kunstgalerie en winkel vind je in het Terramar gebouw. De winkel van Jeff en Valerie Wolf heeft een missie; Bonaire en zijn bezoekers en bewoners laten ervaren hoe mooi en veelzijdig kunst van glas is.

Handgemaakt op het eiland

Jeff en Valerie de kunstenaars en eigenaars van MoltenWolf Glass maken en produceren met veel passie kunstwerken van glas. Zij maken hierbij onder andere gebruik van de Glass fusing techniek het samensmelten van glas. In de winkel vind je sieraden, kunst en kleurrijke items voor huishoudelijk gebruik. Omdat alles handgemaakt is, is geen enkel stuk gelijk.

Toekomstvisie

Met hun winkel en galerie willen Jeff en Valerie lokale kunstenaars de gelegenheid geven hun kunst uit te drukken in glas. Ze brengen hiervoor hun kennis en kunde over aan lokale kunstenaars. Ook biedt de winkel ruimte om glaskunst van lokale kunstenaars te exposeren en te verkopen. De winkel is open voor iedereen die van glaskunst houdt en meer wil weten over de kunstenaars.

MoltenWolf Glass, originele lokaal gemaakte kunst
Foto: ©Darwin Luna Colorado

Events

MoltonWolf Glass organiseert iedere derde vrijdag van de maand Art Talk tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden de kunstenaars ontmoeten. de bezoekers kunnen leren over de verschillende technieken die gebruikt worden. Deze events zijn bedoeld om te leren, motiveren en inspireren. Volg de website en socials van MoltenWolf om op de hoogte te blijven van deze events. Of kijk voor de eerst volgende editie in onze UitAgenda.

Nieuw dit jaar is de Pop-Up Art Gallery tijdens deze dag wordt een gedeelte van de winkel beschikbaar gesteld aan een lokale kunstenaar om zijn of haar kunst te laten zien en te verkopen. De kunst in de Pop-Up Art Gallery mag van alles zijn, het hoeft dus geen glaskunst te zijn. De bedoeling is dat de Pop-Up Art Gallery eens er kwartaal plaats vindt.

Unieke geschenken voor iedere gelegenheid

In de winkel vind je handgemaakte one of a kind producten. Zelfs als er een serie van een bepaald kunstwerk wordt gemaakt, zullen deze onderling altijd verschillen van elkaar. Glas vloeit op een organische manier wanneer het wordt verhit. Deze eigenschap zorgt ervoor dat elk item uniek is. Wanneer je een product ziet dat je mooi vindt wacht dan niet te lang, er is er nooit meer één die exact zo is.

Sieraden

Een sieraad van glas is erg expressief en zal zeker opvallen. Elk sieraad is uniek en one of a kind, zelfs als deze in een serie gemaakt is. MoltenWolf Glass maakt gebruik van verschillende technieken tijdens de vervaardiging van de sieraden. Hierdoor zijn ze in staat om de schoonheid van het glas te vangen. Wanneer je een sieraad van hen draagt zal dit niet onopgemerkt blijven.

Verwen jezelf met een prachtig sieraad van MoltenWolf Glass of verras een dierbare met een one of a kind geschenk.

Functionele items

Glas leent zich niet alleen voor kunst of sieraden, het is ook erg functioneel voor dagelijks gebruik. Glas is sterk, duurzaam en voor vele doeleinden geschikt. De producten in deze collectie zijn voedselveilig en bestand tegen de vaatwasser, magnetron en oven. In de winkel vind je onder andere prachtige serveer schalen, borden, kommen, vazen en nog veel meer. De unieke homeware collection brengt kleur in je interieur en dagelijkse leven!

Decoratie

Voeg glaskunst toe aan je interieur en maak het spannend met een exclusief design. Kies voor een design dat past bij jouw huis en leven. Ieder object is uniek en laat de schoonheid van Bonaire zien door de ogen van de kunstenaar. Er zijn abstracte stukken, maar ook stukken met een thema en specifiek design. Kunst welke je aan de muur kunt hangen wordt verkocht inclusief bevestigingsmateriaal. Staande kunst wordt verkocht compleet met standaard.

Reviews

Beste souvenir

We waren op bezoek op Bonaire en de lokale winkels. Moltenwolf trok mijn aandacht en we stopten. De tentoongestelde stukken waren prachtig. Moet je zien als je op zoek bent naar iets om de kleuren van Bonaire vast te leggen. Ik ben helemaal weg van ons ornament en onze ketting.


Een prachtige winkel in het hart van de stad. We hebben een aantal dingen gekocht – hun kunst, sieraden en functioneel glaswerk zijn met de hand gemaakt en zijn echt uitstekend. Zeker een bezoek waard, hetzij voor reisherinneringen, of voor iets speciaals voor uw huis. Onze Bonairiaanse vlaggensushi is zeker een favoriet.


Contact en openingstijden

MoltenWolf Glass, originele lokaal gemaakte kunst

MoltenWolf Glass
Kaya J.N.E. Craane, Terramar 8
Telefoon/ Whatsapp: +599 7011880
Email: moltenwolfglassinc@gmail.com
Website

Maandag tot en met zaterdag9.30 uur t/m 17.30 uur
ZondagGesloten
Deel dit artikel