Restaurants

Restaurant Foodies op Bonaire

Restaurant Foodies op Bonaire is een gezellige en mooie plek voor een heerlijke lunch, diner, of een verfrissend drankje aan de bar. Foodies draagt niet voor niets deze naam, ben jij een liefhebber van goed en lekker eten? Dan ben je bij Foodies aan het juiste adres.

Heerlijk eten en drinken op een prachtige locatie

Foodies Bonaire

Geniet van het prachtige uitzicht op Lac baai en Sorobon en laat je verrassen door het vriendelijke personeel en de veelzijdige menukaart. Bij foodies kun je genieten van een grootte verscheidenheid aan gerechten, vlees, vis en vegetarisch er is voor ieder wat wils te vinden op de kaart. Ontdek het zelf en kom lunchen, dineren of een drankje drinken.

Restaurant Foodies op Bonaire

Dag Hap

Naast de menukaart biedt Foodies een wisselende daghap. De daghap is verkrijgbaar tussen 16 en 18 uur. Iedere dag is er een keuze uit twee verschillende gerechten welke je kunt aanvullen met één van de twee soepen van de dag. Kijk op de Facebookpagina van Foodies om te zien welke Daghap en Dagsoep er vandaag wordt geserveerd.

Rumours at Restaurant Foodies op Bonaire

Bij Rumours hebben ze twee officiële dartbanen. Door hun jarenlange ervaring in de dartsport, zijn deze banen kloppend in alle afmetingen en eisen die hiervoor worden gesteld. Zo zullen ook de professionele darters hier perfect op kunnen gooien.

Het sprankelende middelpunt van Rumours en de grote trots is het ‘Roothaert’ klassieke biljart. Het biljart wordt geschat op bijna 100 jaar oud en is in perfecte staat. Met een super glad ‘Simonis Rapid’ biljartlaken op een driedelige leisteen van 5 cm dik, dat altijd goed verwarmd is. Een waar feestje voor elke serieuze biljarter.

Pubnight

Iedere dinsdagavond wordt er een pubnight georganiseerd mooie avonden staan gepland. De ene week darten, de andere week biljarten (10 over rood) met prachtige prijzen. Bekijk hiervoor de facebookpagina Rumours at Foodies

Op dinsdag kun je, je inschrijven voor de toernooien tussen 18.00 en 18.45uur Om 19.00uur start de competitie.

Verder zijn er natuurlijk ook alle denkbare andere pubgames beschikbaar, zoals de dobbel en kaartspellen, dammen, schaken, backgammon, en vele andere spellen.

Dartruimte

Heb je wat te vieren?

Bij Foodies kun je ook terecht als je wat te vieren hebt. Ga je trouwen? Of heb je een jubileum te vieren? Foodies is een uitstekende locatie om jouw speciale dag te vieren. Neem contact op met Foodies  voor de mogelijkheden. Het team van Foodies zal er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Enkele reviews van gasten

Sfeervol genieten van lekker eten

We werden op dit restaurant gewezen door mensen op ons resort. En we waren daar erg blij mee achteraf. Het eten was super lekker. Prettige bediening en zeer sfeervol. Echt een aanrader.


Prima eten prima bediening prima lokatie

Via via gehoord dat het helemaal prima is bij foodies. Dus een keer geluncht en dat is goed bevallen. De tonijn tataki werd aanbevolen en die was helemaal top, heel fijn dat er kakelverse vis wordt gebruikt. Ook heel grappig dat je een Hollandse garnalen salade kunt krijgen. Locatie ligt fantastisch op de wind. Bediening is precies goed. 3x prima


Een top restaurant met kwaliteitsproducten en TOPPERS VAN personeel

Geweldige ambiance, mooie lokatie en vooral ook goed personeel die aandacht voor de gasten hebben. Dat zie je niet zo snel! Laten we vooral de kookkunsten van de kok niet vergeten. Echt een mooie kaart met producten die smaakvol worden bereid. Een 10 is hier absoluut op zijn plaats. Een eetgelegenheid waar wij meerdere keren met veel plezier hebben gegeten. TOP!!!!


Openingstijden & contact

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag17.00 – 22.00 uur
Donderdag17.00 – 22.00 uur
Vrijdag17.00 – 22.00 uur
Zaterdag12.00 – 22.00 uur
Zondag12.00 – 22.00 uur

De keuken is open tot 21.00 uur de bar blijft open zolang het gezellig is!

Adres : Kaminda sorobon 64
E-mail : info@foodiesbonaire.com
Telefoon : +599 717 5369


Lees ook:

Deel dit artikel