Bedrijfspagina

Container Services Bonaire containervervoer

Vervoer van containers

Container Services Bonaire vervoert al 10 jaar containers op Bonaire. Heeft u een container die moet worden afgehaald en bij uw bedrijf of huis worden afgeleverd? Container Services Bonaire maakt het snel en netjes in orde. Bedrijven maar ook particulieren kunnen gebruik maken van de diensten.

Container Services Bonaire bezit als enige een side-loader op het eiland. Een side-loader truck trailer combinatie kan worden ingezet voor het verplaatsen en stapelen van containers van 20, 30 en 40 ft op iedere locatie, en kan gebruikt worden als weegbrug. Die flexibele inzetbaarheid in het bijzonder is van groot belang op Bonaire, waar de kwaliteit van de wegen en algemene infrastructuur niet overal ideaal is.

Ervaring 

Container Services Bonaire heeft ervaring in zowel grote als kleine container transportprojecten: Het grootste project tot nu toe was voor het nieuw windmolenpark te Morotin en de energiecentrale EcoPower in Karpata.

Schoon en groen transport

De truck gemaakt door DAF, een van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa, en heeft een Euro 5 motor. Euro 5-motoren zijn voorzien van een open roetfilter dat garandeert dat de uitstoot van vaste roetdeeltjes ruim onder de EU norm valt. Euro 5 is de hoogste, met andere woorden schoonste uitstoot categorie. Zelfs als u naast de truck staat ruikt u schone lucht.

De truck gemaakt door MAN voldoet aan de Euro 6-norm en is bekend om zijn duurzaamheid. Door de nadruk te leggen op efficiëntie zijn de voertuigen van MAN betrouwbaar, duurzaam, maximaal inzetbaar.

Overige diensten

Naast het vervoeren van containers biedt het bedrijf je expertise aan in de vorm van advies, ondersteuning en informatie. Ook is het actief in de aan- en verkoop van 20 en 40 ft containers voor zowel bedrijven als particulieren.

Indien gewenst maakt Container Services Bonaire een uitdraai van alle benodigde gegevens, zoals het container nummer, de datum, het soort lading, en het bruto en/of netto gewicht.

Contact

Telefoon : +5999-5679999
Website : Container Services Bonaire
E-mail: info@containerservicesbonaire.com

Container Services Bonaire containervervoer
Rene met een van zijn trucks
Wie brengt mijn container die op Bonaire aankomt van de haven naar mijn adres?

Container Services Bonaire transporteert uw container naar uw adres op Bonaire

Wie bedrijf kan mijn container op Bonaire naar de haven brengen?

Container Services Bonaire brengt uw container naar de haven

Waar kan ik gebruikte zeecontainers aanschaffen?

Bij Container Services Bonaire kunt u zowel 20 als 40 ft. containers aanschaffen


Lees ook:

Deel dit artikel