Adoptiedier

Adoptiedier “Chloe” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  CHLOE

Eind Oktober kwam Chloe met haar pas geboren pups bij ons in de opvang.
De meeste van haar pups zijn gereserveerd en zullen binnenkort naar hun nieuwe familie’s verhuizen.
 
Chloe is inmiddels gesteriliseerd en ook voor haar word het echt tijd om haar gouden mand te vinden. Chloe is ontzettend lief maar duidelijk geen liefde van mensen gewend. Ze trekt zich daarom vaak nog terug maar vind het ook wel heel fijn om aangehaald te worden. Ze is lief met andere honden (jong, oud, groot en klein) en ligt hier erg goed in de roedel.

Wie heeft er een plekje maar vooral heel veel liefde over voor haar? 🌸
 
FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Rocargo

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Rocargo

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

 

 

 

Deel dit artikel