Bedrijfspagina

Belnem House, de perfecte uitvalsbasis op Bonaire

Aan één van Bonaires langste en mooiste wegen; de E.E.G. Boulevard, vind je het recent geopende boutique hotel Belnem House. De E.E.G. Boulevard loopt van het vliegveld helemaal langs de zuidkant van het eiland tot aan de beroemde baai, Lac Bay. Onderweg kom je vele bezienswaardigheden en prachtige stranden tegen. Op de route liggen onder andere de iconische zoutbergen, Pink Beach, de slavenhutten en natuurlijk de talloze duikstekken.

Belnem House is een prachtig kleinschalig Boutique Resort. Vanwege de gunstige ligging ben je binnen een mum van tijd op de populairste plekken van het eiland. Geliefde stranden zoals Te Amo, Donkey Beach en Bachelors Beach. Hippe beach clubs, trendy restaurants, het centrum van Kralendijk, je bent er zo!

Het resort telt dertien studio’s en achttien appartementen. Centraal gelegen op het terrein kun je je onderdompelen in het verkoelende water van het magnesium zwembad, of heerlijk in de schaduw zitten bij de gezellige bar. Belnem House verwelkomt gasten in een exclusieve omgeving waar de focus ligt op het comfort en vakantieplezier voor volwassenen. Hoewel het resort een serene en ontspannen sfeer biedt die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar rust, zijn kinderen ook welkom.

Belnem House heeft ook voor duikers de nodige faciliteiten. Dankzij een samenwerking met duikschool Wannadive vind je op een steenworp afstand alles wat je nodig hebt voor jouw volgende duikavontuur.

Belnem House

National Geographic

Onlangs heeft Belnem House nog voor haar eerste verjaardag een mooie erkenning ontvangen van niemand minder dan National Geographic. Belnem House heeft een dik verdiende plek gekregen in de categorie Travel: Best of the world. “Hotels we love 2024”. In het artikel worden 22 hotels van over de hele wereld genoemd.

Belnem House

Belnem House Bonaire is volledig off grid en besteed veel zorg aan het milieu, geheel in lijn met de op Bonaire bekende Blue Destination. Blue Destination is een certificering voor hotels en resorts die zich in zetten voor het milieu en dit doorvoeren in hun bedrijfsvoering. De verzorgingsartikelen in je badkamer en zelfs de toiletrollen zijn bewust gekozen op hun eco vriendelijkheid.

Belnem House

Belnem House Bonaire, is niet aangesloten op het elektriciteits- en gasnet. Alle benodigde stroom komt van de zonnepanelen en de douches worden verwarmd middels zonneboilers. Belnem House Bonaire is het eerste resort op het eiland dat volledig off grid is. Het off grid zijn, biedt vele voordelen voor het milieu, maar ook als gast van het resort ben je verzekerd van elektriciteit, wat op het eiland niet altijd vanzelfsprekend is.

Belnem House biedt:

  • Gratis wifi
  • Ligbedden
  • Palapa parasols
  • Rookvrij
  • Tropische binnentuin
  • Hotelkluis
  • Parkeerplaats aanwezig
  • Wasmachine
  • Gemeenschappelijk zwembad

Suites

De dertien suites zijn voorzien van een volledig uitgeruste kitchenette met koelkast en eigen badkamer met regendouche en apart toilet. De inrichting is modern en op je eigen terras langs het zwembad is het heerlijk vertoeven.

Bezoek de website van Belnem House Bonaire voor meer informatie over de suites.

Appartementen en penthouses

De achttien appartementen bevinden zich in een drie verdiepingen tellend gebouw. De appartementen op de begane grond hebben een terras welke aan de prachtige tropische tuin met zwembad grenst. Op de eerste en tweede verdieping hebben de appartementen een ruim balkon.

Alle appartementen hebben twee slaapkamers, één badkamer. De grote schuifpui verbindt jouw terras of balkon met de woonkamer.

Bezoek de website van Belnem House Bonaire voor meer informatie over de appartementen en penthouses.

Reviews

Een geweldige vakantie!!

Een heerlijk appartement aan de binnentuin direct aan het zwembad. Waar ook een bar en terras zijn. De drankjes zelf pakken dit alles op vertrouwen.
Het appartement is zeer ruim en volledig ingericht. De schuifpui kan in zijn geheel open, zodat binnen en buiten één wordt. Twee ruime slaapkamers met airconditioning. Daar tussen een heerlijke badkamer.
Tel daar de Supervriendelijke personeelsleden bij op en je hebt een heerlijke tijd. Britt bedankt voor de gezelligheid.
Albert

Top verblijf op Bonaire

Belnem House: een plek om je thuis te voelen, met een leuk team, altijd behulpzaam, vriendelijk en een schoon, mooi appartement voor je klaarmaken. Bij aankomst op het vliegveld word je opgehaald door de vrolijkste taxichauffeur die je ooit hebt ontmoet, die je ook nog eens gelijk inchecken voor je verblijf. Wij verbleven in appartement 22, het zag er als nieuwe uit. Een klein paleis, gevestigd op een paradijs.

Kort samengevat: een perfecte plek voor een topvakantie op Bonaire.

Super chill en luxe comfort!

Wat een supergaaf en chill nieuw resort !! Super cosy, luxe bedden bij zwembad en een gezellige bar. Ook erg persoonlijke benadering. Prachtig penthouse met uitzicht naar zee met enorm terras en hippe inrichting. Dank voor de gastvrijheid!!

Contact

Belnem House

EEG Boulevard 7
Kralendijk
Bonaire, Caribisch Nederland
+599 7000256
info@belnemhousebonaire.com

Deel dit artikel