Nieuws van Bonaire

Adoptiehond “PABLO” in het zonnetje

Samen met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) willen wij af en toe graag een bericht delen over een kat of hond die wat extra aandacht verdient en op zoek is naar een nieuw thuis. En als je dit bericht vanuit Nederland leest en overweegt om een hond of kat te adopteren, dan is dat ook mogelijk!

Maak kennis met Pablo. Een lieve sociale en rustige reu van ongeveer 3 à 4 jaar oud die gek is op knuffelen.

Pablo zit sinds ongeveer een half jaar in de opvang. Zij hebben Pablo van de straat gehaald nadat hij had gevochten met andere honden en hierdoor flink was toegetakeld. Na heel veel verzorging, liefde, geduld en tijd is Pablo nu klaar voor een nieuw huis!

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar andere schattige honden of katten? Neem dan snel een kijkje op de Facebook-pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers, waar je de meest recente updates kunt vinden. Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Deel dit artikel