Bedrijfspagina

Harbourtown Real Estate

Harbourtown Real Estate makelaar op Bonaire helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis of misschien wel hét juiste stuk grond waarop je jouw eigen villa kunt bouwen. Maar ook is Harbourtown je graag van dienst bij het te koop of te huur zetten van jouw woning. Al sinds 1989 is het kantoor van Harbourtown de aangewezen plek om je te helpen met het verwezenlijken van jouw wensen op woongebied. Harbourtown heeft een goede kennis van de plaatselijke markt en heeft de expertise in huis om van jouw zoektocht of verkoop een succes te maken.

Diensten

Waardebepaling

Wil je graag jouw appartement, villa of huis verkopen, maar vind je het moeilijk in te schatten wat de juiste vraagprijs is? Zij kunnen je een antwoord geven door middel van een waardebepaling. Maar ook bij aankoop kan een waardebepaling interessant zijn. 

Verhuur

Is het aanschaffen van een huis of stuk grond nog niet wat je wil, maar zou je graag iets willen huren? Harbourtown biedt woningen voor middellange en lange termijn aan in verschillende wijken. Zoals Sabadeco, Santa Barbara, Belnem, Kralendijk en Nikiboko.

Commercieel

Zoals hierboven benoemd heeft Harbourtown huizen en grond in de verkoop, maar dat is niet het enige wat zij aanbieden. Op commercieel gebied is er ook aanbod, zo staan er winkelruimtes, praktijkruimtes, hotels en andere commerciële panden te koop. Maar ook voor grond kun je bij Harbourtown Real Estate terecht. Ben je op zoek naar een geschikte ruimte of stuk grond op Bonaire om je eigen bedrijf te beginnen, denk aan een Bed and Breakfast of hostel, kijk dan op onze website of neem contact op met Harbourtown.

Aankoop

Het team van Harbourtown doet er alles aan om het vinden van jouw droomwoning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. En eenmaal gevonden, begeleidt Harbourtown jou bij het volledige aankoopproces. Harbourtown denkt met je mee en maakt je wegwijs in de op Bonaire geldende wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning op erfpachtgrond. Om de eigenaar te worden van deze woning is een goedkeuring van het DROB nodig. Harbourtown Real Estate vraagt de goedkeuring al vroeg in het aankoopproces aan, waardoor de vergunning al snel binnen is en de verkoop heel voorspoedig en snel zal verlopen!

Contact

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20
Telefoon : +599 717 5539
Facebook : Harbourtownrealestate

Bel voor meer informatie of voor een afspraak

Openingstijden

Maandag08:30 – 17:30 uur
Dinsdag08:30 – 17:30 uur
Woensdag08:30 – 17:30 uur
Donderdag08:30 – 17:30 uur
Vrijdag08:30 – 17:30 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Lees ook:

Deel dit artikel