Bedrijfspagina

Qvillas Bonaire vakantieverhuur en makelaar

Welkom bij Qvillas Bonaire, uw partner in het luxe segment van onroerend goed op dit prachtige eiland. Onze toewijding aan kwaliteit en exclusiviteit heeft ons gevestigd als de toonaangevende makelaar op Bonaire, waar we uitzonderlijke properties aanbieden en waar we dromen van het bezitten van exclusieve woningen werkelijkheid laten worden.

Bij Qvillas Bonaire begrijpen we dat luxe niet alleen gaat over de huizen die we aanbieden, maar ook over de diensten en ervaringen die we u bieden. Of u nu op zoek bent naar een exclusieve plek om te wonen of te investeren in onroerend goed, Qvillas staat voor u klaar om u volledig te begeleiden in dit hele proces. Ontdek ons diverse portfolio van prachtige huizen en ervaar de ongeëvenaarde luxe die Qvillas te bieden heeft.

Onvergetelijke vakantie

Wij zijn trots op onze prachtige verhuurportfolio van de meest luxe villa’s op het eiland! Wij bieden een totaalpakket waarin we tot in de puntjes onze gasten verwennen en een onvergetelijke vakantie willen bieden. Van onze eigen luxe autoverhuur met pickups en SUVs tot het regelen van sunset boottrips langs de kust van Bonaire en zelfs het regelen van een privéchef in uw eigen villa. Wij zorgen voor uw droomvakantie, en het enige wat u hoeft te doen is genieten.

Bezoek onze website voor meer informatie en beschikbaarheid

Onze services

  • Property management
  • Aankoopmakelaar
  • Verkoop van high-end objecten
  • Luxe autoverhuur

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons via info@qvillas.com of kom langs bij ons kantoor voor een kennismakingsgesprek! 

Uitgelicht

Bekijk ons prachtig uitgelichte aanbod aan villa’s en appartementen op Bonaire. Om up to date te blijven kunt u geregeld deze pagina bekijken met nieuwe listings! Interesse in een van de listings? Neem dan contact met ons op via sales@qvillas.com.

Crown Ridge 26

Deze high-end villa heeft het allemaal; helemaal nieuw, gebouwd met Italiaanse iMola tegels, volledig gemeubileerd, magnesium zwembad, zonnepanelen, en een fantastische locatie midden in het exclusieve gebied van Sabadeco.

De villa bevindt zich op Sabadeco Crown Ridge, op 10 minuten rijden van Kralendijk en op 2 minuten lopen van de beroemde duik- en snorkellocaties Andrea I en II. Het gebied staat bekend om zijn rust, waardoor je de mogelijkheid hebt om de drukkere plaatsen op Bonaire te bezoeken en terug te keren naar een prachtige, rustige buurt.

De villa is net voltooid en gebouwd met veel materialen die in Europa zijn verkregen. Het is een prachtige, lichte en open villa, met hoge plafonds en veel ramen die een gevoel van een nog grotere leefruimte geven.

Vraagprijs$ 2.100.000,00
PrijstypeKosten koper
Woonoppervlakte600 m2
Perceelgrootte814 m2
Slaapkamers5
Badkamers5,5

4 OCEANFRONT BOUTIQUE APARTMENTS

Deze zeer succesvolle boutique appartementen direct aan zee staan te koop.

Hier vindt u vier appartementen met adembenemend uitzicht op de oceaan en directe toegang tot het prachtige rif.

Een oase van rust, goed onderhouden en directe toegang tot de zee, met een romantische ambiance. De vier appartementen, elk met een eigen opslagruimte op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid voor gasten zijn ideaal voor vakantie verhuur. Er is ook een garage die eenvoudig kan worden omgebouwd tot een kantoor. Met een vakantieverhuurvergunning is dit de uitgelezen kans om in het bezit te zijn van 4 appartementen aan zee.

Op zoek naar een prachtige investering aan zee? Dit is een kans die u niet wilt missen! 

VraagprijsPrijs op aanvraag
PrijstypeKosten koper
Perceelgrootte484 m2
GrondLong lease

Pure 36

Pure 36 P26 is een perfect voorbeeld van een huis van de toekomst. Deze minimalistisch ontworpen woonruimtes zijn uitgerust met de nieuwste slimme en duurzame technologieën. Denk aan geavanceerde Philips Hue verlichting, alarmsystemen en slimme sloten. Met zonnepanelen en batterijen is er geen afhankelijkheid meer van het reguliere stroomnet. Bovendien is deze woning gebouwd met milieuvriendelijke bouwmaterialen van topkwaliteit. Laat dit prachtige huis uw eigen luxe smartvilla op Bonaire worden!

Vraagprijs$ 660.000,00
PrijstypeKosten koper
Woonoppervlakte142 m2
Perceelgrootte732 m2
Slaapkamers2
Badkamers2,0

Contact

Qvillas Bonaire
Adres             : Kaya Gob. N. Debrot 18A
Telefoon        : +599 7170881

Deel dit artikel