Adoptiedier

Adoptiedier “Joshi” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) zullen wij regelmatig een berichtje delen van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : JOSHI

Hondje van de week: Joshi zit sinds een kleine 2 maanden bij ons in de opvang, nadat hij bij ons binnenkwam omdat zijn moeder waarschijnlijk vergiftigd was. Hij en zijn 2 zusjes stonden er alleen voor omdat moeder een straathond was. Joshi is een super lief, rustig en zachtaardig hondje. Doordat hij hier met zoveel andere hondjes opgroeit is hij heel sociaal en makkelijk met andere honden. Als Joshi lekker met je kan knuffelen is hij echt op zijn gelukkigst. Wie kan hem zijn gouden mandje bieden?

Adoptie naar Nederland is ook mogelijk

 

Fkk Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Rocargo

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel