Bedrijfspagina

Bruna Bonaire het adres voor boeken en meer

Bruna Bonaire het adres voor boeken en meer

Sinds november 2020 heeft Bonaire een prachtige Bruna met een zeer breed assortiment. De boekenwinkel is te vinden op het winkelplein in Hato, waar je ook de DA drogist, Top 1 Toys en Pearle Vision vindt. De boekenwinkel kenmerkt zich door de ruime overzichtelijke indeling en het brede assortiment. De winkel is modern overzichtelijk en biedt voor ieder wat wils!

Bruna Bonaire het adres voor boeken en meer

Assortiment

In diverse categorieën vind je bij Bruna Bonaire alles wat je mag verwachten van een moderne boekhandel. Leesboeken in ieder denkbaar genre en voor iedere leeftijd in maar liefst vier talen. Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans. Bruna Bonaire kan indien gewenst boeken speciaal voor jouw bestellen. Doordat zij gebruik maken van luchtvracht heb je jouw bestelling vlot in huis.

 • Leesboeken
 • Studieboeken
 • kinderboeken
 • Reisgidsen
 • Kookboeken
 • Tijdschriften
 • Kranten
 • Agenda’s
 • Wenskaarten
 • Kantoorbenodigdheden
 • Schrijfwaren
 • Schoolbenodigdheden
 • Knutselbenodigdheden
 • Cadeaupapier

Abonnementen

Tijdschrift abonnementen zijn ook verkrijgbaar bij Bruna Bonaire. Wanneer je een abonnement neemt op jouw favorite blad, ligt telkens het nieuwste nummer voor je klaar bij Bruna. Abonnementen zijn mogelijk op bijna ieder blad. Kom naar de winkel en informeer naar de mogelijkheden.

Bruna Bonaire het adres voor boeken en meer

Studieboeken

Voor het bestellen van lesmateriaal en de juiste boeken voor jouw studie kun je met jouw boekenlijst naar Bruna komen, de medewerkers zullen je helpen met jouw bestelling zodat jij het nieuwe schooljaar ingaat met de juiste boeken en materialen.

Fun Miles

Funmiles is een spaarsysteem met een pas. Bij iedere aankoop spaar je Funmiles. Met deze Funmiles kun je ook betalen. Spaar en lever je Funmiles in bij Bruna Bonaire!

Logo © FunMiles

Contact en openingstijden

Bruna Bonaire
68 Kaya Gob. N. Debrot
+599 717 7977
bruna-bon@super-retail.com

Bruna Bonaire is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur

Zondag gesloten

Deel dit artikel