Restaurants

Rum Runners Restaurant & Cocktailbar al jaren een begrip op Bonaire

Rum Runners Restaurant ligt op het Captain Don’s Habitat Resort. Het restaurant ligt direct aan zee en is zeer geliefd bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen. De zeer ervaren chef-koks en obers zorgen dat alle maaltijden een waar genot zijn. Het menu biedt internationale gerechten, dagelijks lokale specialiteiten.

Al 20 jaar het adres voor pizza!

De liefhebbers van pizza kunnen hun hart ophalen Rum Runners. Al sinds 2003 bevindt zich een prachtige Pizza Temple in het restaurant. Deze steen/houtoven zorgt voor een authentieke bereiding van de pizza’s. De pizza’s van Rum Runners hebben een traditionele Italiaanse dunne bodem, knapperige korst en heerlijke verse toppings. De kaart biedt voldoende keuze en de mogelijkheid om zelf jouw pizza samen te stellen. De overheerlijke pizza’s zijn iedere dag te verkrijgen. Pizza’s kunnen zowel in het restaurant worden gegeten als afgehaald worden.

Rum Runners Restaurant

A la carte

Rum Runners serveert een gevarieerd menu waarvan iedereen blij wordt, of je nu van vis, vlees of vegetarisch houdt er is voldoende keus. Alles wordt vers bereid en met liefde en passie geserveerd.

Geniet van je diner terwijl de zon onder gaat  in de Caribische zee. Rum runners Bonaire heeft alles in huis om van jouw avond een geslaagde avond te maken. Kan je geen genoeg krijgen van het uitzicht? Neem dan een drankje aan de gezellige bar.

Cocktail bar

De cocktail bar is iedere dag geopend vanaf 15.30 uur voor fantastische cocktails. Een prachtige plek om te genieten van de sunset! De gezellige moderne bar is goed uitgerust om de meest exotische cocktails voor jou te maken. Wat is er nu exotischer dan een Cocktail drinken op een tropisch eiland, met zicht op het onbewoonde eiland Klein Bonaire! Ook voor een goed glas wijn, bier of fris ben je aan de bar natuurlijk ook van harte welkom.

Ontbijt, Lunch en diner

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur. Het buffet bestaat uit een breed scala aan vers tropisch fruit, brood, ontbijtgranen en eieren.

Lunch bij Rum Runners restaurant wordt geserveerd tussen 11:30 uur en 16:00 uur met heerlijke salades, sandwiches, hamburgers en snacks.

’s Avonds tussen 17:30 uur en 22.00 uur kun je ontspannen en genieten van een perfecte zonsondergang en van pizza, een à la carte diner van dinsdag tot en met zondag op maandag wordt er een BBQ buffet geserveerd.

Iedere maandag all you can eat BBQ

De BBQ Night van Rum Runners is al jaren een begrip op Bonaire en favoriet van de lokale bevolking! Lekkere gerechten van de BBQ worden tijdens het All you can eat buffet geserveerd. Kies jouw favorieten en geniet van de heerlijkste gerechten.

Op de grill worden onder andere de volgende gerechten bereid

  • Steak
  • Kip
  • Varkenshaas
  • Spare ribs
  • Vis

Op het buffet vind je verschillende salades, sausen, mais, rijst, brood en een uitgebreid dessertbuffet.

De kosten voor de All you can eat BBQ night zijn $34,50. Op maandagavond is er tevens live muziek. Reserveren wordt aangeraden, hier voor bel je naar: 00599 717 8290 ext. 100

Rum Runners

Enkele reviews

Heerlijke plek voor cocktails. De service die Euson aanbiedt is exact de service die je van een goede bar kan verlangen. Hij maakt van elke cocktail een feestje. Raad iedereen aan om zeker hier een kijkje te gaan nemen! Dit is zeker de beste barman van Bonaire!


Lekker aan het water genoten van een heerlijke lunch. Heel vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!!!


Gezellig restaurant aan zee met mooie zonsondergang. Het eten was goed. Mooi opgemaakt en goede kwaliteit. Vriendelijke bediening.


Rum Runners

Rum Runners Restaurant is 7 dagen per week geopend

Adres: Kaya Gob. N. Debrot 103 ( Capt. Don’s Habitat)
Telefoon: 00599 717 8290 ext. 100
Email: info@rumrunnersbonaire.com
Website: rumrunnersbonaire.com

Rum Runners is 7 dagen per week geopend en serveert op onderstaande tijden ontbijt, lunch en dinner.

  • Ontbijt 7.00 uur tot 10.00 uur
  • Lunch van 11.30 uur tot 16.00 uur
  • Pizza van 16.00 uur tot 22.00 uur
  • Dinner van 17.30 uur tot 22.00 uur
Rum Runners

Lees ook:

Deel dit artikel