Adoptiedier

Adoptiedier “Mokka” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : MOKKA

Onze lieve, prachtige Mokka is een teefje van ongeveer 12 weken oud. Met haar mooie bruine kleur en lichte ogen valt ze gelijk op. Mokka is wel nog wat verlegen, wij zijn daarom op zoek naar een baasje voor haar die tijd en zin heeft om met haar hieraan te werken. Gezien haar jonge leeftijd zal zij met genoeg liefde, aandacht en geduld veel meer zelfvertrouwen krijgen. Mokka is gek op alle andere hondjes hier, en een maatje voor haar zou haar zeker goed doen. Wie heeft er een plekje voor dit lieve en vooral zachtaardige meisje ❤️.

 

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel