Bedrijfspagina

Sunbelt Realty Vakantie Verhuur

Een vakantie huis huren op Bonaire?

Een korte zonvakantie of tijdens de koude wintermaanden genieten van heerlijke zomerse temperaturen? Bonaire is een bestemming waar je gedurende het hele jaar terecht kunt. En bij Sunbelt Realty Vakantie Verhuur hebben ze de leukste vakantie accommodatie voor u.

Sunbelt Vacation Rentals heeft het grootste aanbod aan vakantie accommodaties op Bonaire. Alle huizen, villa ’s en appartementen worden door Sunbelt persoonlijk geselecteerd en bezocht. Alle accommodaties voldoen aan zeer hoge normen. Vrijwel alle vakantiehuizen die Sunbelt Realty Vakantie Verhuur beschikbaar heeft voor de verhuur bevinden zich aan de prachtige westkust van Bonaire. 

Al vanaf aankomst op Flamingo Airport zorgt Sunbelt Realty Vakantie Verhuur voor een fantastisch verblijf! De ervaren medewerkers geven een uitstekende service en bereikbaarheid tijdens je verblijf. 

Sunbelt Realty Vakantie Verhuur

Sunbelt Realty Vakantie Verhuur

Alle vakantiewoningen zijn voorzien van airconditioning in de slaapkamers en gratis gebruik van draadloos internet en kabel tv. Tijdens je verblijf zal professionele huishoudelijke hulp zorgen dat de accommodatie wordt schoongemaakt en dat het beddengoed en handdoeken worden vervangen.

Adres : Kaya Grandi 41
Telefoon : +599 717 6560
E-mail : info@sunbeltbonaire.com
Website : Sunbelt Vakantie verhuur
Facebook : Sunbelt Bonaire

sunbelt vacation rentals - Crown Court 38.8
sunbelt vacation rentals -diningroom-oceanview
sunbelt vacation rentals-oceanview-bedroom
Deel dit artikel