Adoptiedier

Adoptiedier ” Lucky ” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : LUCKY

Deze week willen wij graag onze lieve aanhankelijke Lucky aan jullie voorstellen, in al die jaren dat hij bij ons in de opvang zit is er nog nooit iemand voor hem geweest. Niemand van ons begrijpt dit want een lievere/ makkelijkere hond is er niet. Dit lieve mannetje is niet de jongste meer en zou het ontzettend fijn vinden om zijn laatste jaren in een warm huisje door te kunnen brengen. Lucky is ONTZETTEND gek op mensen en lief met andere honden en zal zeker je hart veroveren als je hem leert kennen. Ook loopt hij ontzettend goed aan de riem en hij vind het dan ook heerlijk om lekker te wandelen. Mee in de auto is ook geen probleem. Wie geeft Lucky de kans om hem te leren kennen en wellicht een gouden mandje te kunnen bieden?

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel