Bedrijfspagina

Krioyo Paint Bonaire voor al je verf en schilders benodigdheden

Krioyo Paint Bonaire is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern en professioneel bedrijf. Het bedrijf voorziet Bonaire inmiddels al bijna 20 jaar van kleur! Krioyo Paint heeft naast een veelzijdige winkel een professionele verf fabriek. In de fabriek wordt voor zowel particulieren als bedrijven verf gemaakt van bekende merken als Wijzonol, BICCS, De Beer en Owatrol. Met de moderne computergestuurde mengmachines kunnen zij elke gewenste kleur verf maken.

Krioyo Paint Bonaire kleuren

Krioyo Paint is sinds een aantal jaren ook dealer van het Amerikaanse topmerk Sherwin Williams. Krioyo kiest voor dit topmerk omdat Sherwin Williams al sinds jaar en dag het merk is voor de professionals. De verf is van zeer hoge kwaliteit en wordt voornamelijk gebruikt in de bouw en industrie.

De winkel van Krioyo Paint is ruim en overzichtelijk. De verfwinkel en verffabriek zijn gevestigd in een ruim pand met voldoende parkeerplaatsen. Het personeel geeft uitstekend advies, is professioneel en vriendelijk.

Krioyo Paint Bonaire voor al je verf en schilders benodigdheden

Assortiment

Krioyo Paint Bonaire heeft een zeer breed assortiment met verfbenodigdheden. Je kunt hierbij denken aan kwasten, rollers, tapes, ontvetters, schuurpapier, verfbakjes, afdekmateriaal maar natuurlijk vind je er nog veel meer.

Krioyo Paint Bonaire assortiment

Het veelzijdige assortiment bestaat uit:

 • Muur-en olieverven
 • Industrielakken
 • Autolakken
 • Tape
 • Kwasten, rollers
 • Acrylaat kitten
 • Verf sprayers
 • Muurvullers, lakplamuren
 • Plafondlijsten
 • Schuurmachines en schuurschijven
 • Ladders, trappen en steigers
 • Telescoopstelen (2-4 mtr)
 • Compressoren
 • Overalls
 • Werkkleding
 • Veiligheidsschoenen
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
Kwasten en verf © Canva.com
Foto: ter illustratie © Canva.com

Antifoulings

Special voor boten verkoopt Krioyo Paint antifouling van het merk Hempel. Antifouling is de verzamelnaam voor maatregelen die genomen worden om te voorkomen dat micro-organismen, mosselen en algen zich onder het wateroppervlak vasthechten aan de romp van een boot. De coatings van Hempel zorgen er voor dat jouw boot wordt beschermd tegen allerlei problemen en verlengd de levensduur van de boot. Meer weten, kom naar de winkel voor een gericht advies.

Hobby schilders

Ook de hobby schilder kan terecht bij Krioyo Paint voor alle benodigdheden zoals kwasten en verf van een hoge kwaliteit. Krioyo Paint heeft het merk Creall in haar assortiment, omdat Creall bekend staat om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In het assortiment vind je diverse kleuren Creall acrylverf.

Creall

Openingstijden en contact

Maandag t/m vrijdag7.00 uur – 12.00 uur13.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag7.00 uur – 12.00 uurGesloten
ZondagGeslotenGesloten
Krioyo Paint Bonaire logo

Adres : Kaya Industria Zuid z/n
Telefoon : +599 717 3344
E-mail : info@krioyopaint.com
Website

Krioyo Paint Bonaire voor al je verf en schilders benodigdheden


Krioyo Paint Bonaire

Lees ook:

Deel dit artikel