Adoptiedier

Adoptiedier ” Milan” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : MILAN

Milan hebben wij als klein pupje van de straat gehaald waar hij in zijn eentje rond liep. Hij zit inmiddels een paar maandjes bij ons in de opvang en is nu klaar om geadopteerd te worden! Milan zal niet zo snel opvallen omdat hij soms wat verlegen kan zijn maar zodra hij los komt is hij gek op knuffelen. Milan is dan ook echt op zijn gelukkigst wanneer hij rustig bij je kan liggen en hij lekker gekroeld word. Milan is lief met andere honden en traint om aan de lijn te leren lopen.

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel