Advertorial

Droom appartement te koop op Bonaire

Stel je voor, elke dag ontwaken met een adembenemend uitzicht over een mooie lagune, rechtstreeks vanaf je eigen ruime balkon. Watervillas 76B biedt deze unieke ervaring. Gelegen op de bovenste verdieping van een exclusief, afgesloten complex, biedt dit appartement niet alleen privacy en luxe, maar ook directe toegang tot de Caribische Zee.

Met een woonoppervlakte van circa 75 m², omvat dit prachtige appartement een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een groot balkon waar je dagelijks de zonsondergang kunt bekijken. Gebouwd in 2019, valt deze woning onder het bestemmingsplan voor zowel recreatieve als langdurige verhuur, wat het een uitstekende investering maakt.

Droom appartement te koop op Bonaire

Watervillas 76B is gelegen op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Kralendijk. Daarnaast liggen bekende stranden zoals Te Amo Beach en Donkey Beach op loopafstand. Bovendien biedt het appartement exclusieve voorzieningen zoals een opslag voor watersportuitrusting, een eigen steiger voor een kleine boot, parkeergelegenheid op het terrein, WiFi en airconditioning in de slaapkamers.

Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantieverblijf of een permanente woning, Watervillas 76B voldoet aan alle facetten van het eilandleven. Met een vraagprijs van slechts EUR 385.000 kosten koper, biedt dit appartement een aantrekkelijke mogelijkheid om jouw eigen stukje paradijs op het tropische Bonaire te bezitten!

Geïnteresseerd in meer details of een rondleiding door dit fantastische pand? Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt gelijk de vrijblijvende informatiebrochure en ontdek alles wat Watervillas 76B te bieden heeft.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Maak van Watervillas 76B jouw nieuwe thuis of investering en geniet van het beste dat Bonaire te bieden heeft. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Droom appartement te koop op Bonaire
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo