Bedrijfspagina

Grand Windsock Bonaire, modern en van alle gemakken voorzien

Resort

Grand Windsock Bonaire opende in 2019 haar deuren en is een modern nieuw resort met veel sfeer en karakter. De appartementsgebouwen van drie verdiepingen liggen aan de voorzijde van het resort met daarachter de villa’s. Het Resort is ruim opgezet en heeft veel tropische beplanting. Centraal gelegen vind je het zwembad de poolbar en de receptie. Het resort biedt een totaal pakket voor haar gasten, want op het terrein vind je een duikschool, autoverhuur en is er een beach club. Zodra je op het resort bent kan de relax modes aan en wordt alles tot in de puntjes voor je verzorgd.

Door de gunstige ligging is Grand Windsock de perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie op Bonaire. Binnen no time ben je op het strand, bij de zoutpier of in het centrum van Kralendijk. Ook ligt het resort zeer gunstig wanneer je naar het windsurf walhalla Lac baai wil gaan.

Appartementen

Grand Windsock biedt je de keuze uit verschillende typen appartementen de moderne ingerichte appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn eigentijds en smaakvol ingericht. Ongeacht je keuze je zult je er zeker thuis voelen.

Je hebt de keuze uit 1,2 of 3 slaapkamer appartementen, gelegen op de verschillende verdiepingen, met zee of tuinzicht.

Bekijk hier de verschillende type appartementen

Villa’s

Op het Grand Windsock Resort vind je prachtige villa’s. De villa’s liggen dichtbij het gezamenlijke zwembad en beschikken over veel privacy. De beplanting van de tuinen en het resort zijn een oase voor vogels en zorgen voor een tropische sfeer. Lora’s, de inheemse papegaaien vliegen met regelmaat over het resort of wat dacht je van de exotische kolibries. Door de beplanting is deze kleine vogel tevens een regelmatig terug kerende gast in de tuinen van de villa’s.

Grand Windsock Resort heeft verschillende typen villa’s met en zonder privé zwembad. De villa’s beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De villa’s zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. De eigentijdse en moderne inrichting zorgen ervoor dat je, je meteen thuis voelt.

Bekijk hier de verschillende soorten villa’s

Autoverhuur

Het eiland Bonaire leent zich uitstekend voor een roadtrip een auto is het meest geschikte vervoer om het eiland te ontdekken. Bij Grand Windsock resort huur je jouw eigen stoere pickup of SUV. Boek meteen je auto bij je reservering, dan staat hij al voor klaar bij jouw villa of appartement zodra je incheckt. De volgende ochtend kun je meteen op pad om het eiland te gaan ontdekken! Heb je liever een kleinere auto? Grand Windsock Resort heeft ook volledig elektrische auto’s ter beschikking.

Duikschool

Op het Grand Windsock Resort is duikschool Wannadive gelegen, hier vind je alles wat je nodig hebt om de onderwater wereld van Bonaire te ontdekken. Of het nu gaat om een introductie duik, een complete cursus of alleen om het huren van materiaal bij Wannadive wordt een totaal pakket aangeboden.

Bij de duikschool zijn voldoende parkeerplaatsen en er zijn rinse tanks aanwezig om jouw duikmaterialen te spoelen na gebruik.

Wannadive

Beach club

Aan de EEG Boulevard vind je de recent gemoderniseerde en uitgebreide beach club, The Beach. Verscholen tussen een woonhuis en een hotel, valt het bijna niet op dat achter de muur zich een prachtige beach club bevindt. Bij binnenkomst valt meteen op dat alles er netjes en verzorgd uitziet. The Beach is onder de inwoners van Bonaire een favoriete plek om een dag door te brengen.

The Beach

Op het strand dat ruim is opgezet vind je diverse palapa’s voor schaduw en comfortabele strandbedden. Op het strand klinkt rustige muziek en hangt een relaxed sfeertje. Hier is het echt genieten van zon, zee en strand.

Grand Windsock resort Bonaire, biedt het totaal pakket voor een uitstekende vakantie waar het je aan niets hoeft te ontbreken.

Reviews Grand Windsock

6 persoonsappartement mola mola garden view: zeer royaal voor ons gezin van 5 en schoon. Van alle gemakken voorzien. Echt top dat we dagelijks schone badlakens konden ruilen. Plus dat we de laatste dag langer in het appartement konden blijven ivm een late vlucht. Zeer vriendelijk personeel dat steeds een lach op je gezicht tovert!

Grand Windsock is een echte aanrader. Gastvrij, haal-brengservice vliegveld, medewerkers kundig, zorgzaam en beleefd, regelen alles (late check-out, schoonmaak, autohuur etc). Perfecte spot om het eiland te verkennen, met een duikshop op het resort en een eigen Beachclub voor ontbijt, lunch en/of diner aan de overkant. Met direct toegang tot de prachtige onderwaterwereld van Bonaire. Ligbedden, palmen, cocktails. Toplocatie!

Appartement B08 is een heerlijk 6-p vakantieverblijf voorzien van alle gemakken. Zeer ruim opgezet, mooie materialen en buitengewoon comfortabel. Airco, compleet uitgeruste keuken met fantastische Amerikaanse koelkast, fijne bedden, groot balkon met openslaande deuren. Voor de liefhebber: Netflix en perfecte WiFi. Recht tegenover zwembad met poolbar. Zwembad (zilt water) met ligbedden, badlakens en service.

Afstand naar:
Zwembad: 1 minuut
The Beach: 2 minuten
Vliegveld: 5 minuten
Kralendijk: 10 minuten

Ga naar TripAdvisor voor meer reviews van Grand Windsock Bonaire

Contact

E.E.G Boulevard 3
Kralendijk
+599 7175363

Deel dit artikel