Bedrijfspagina

Bonaire Oceanview Rentals, luxe en comfort

Bonaire Oceanview Rentals biedt je de beste vakantiehuizen op Bonaire, een prachtig eiland in de Caribische Zee. Je kunt kiezen uit luxe villa’s, appartementen of penthouses, allemaal met een adembenemend uitzicht op de oceaan en de zonsondergang. Boek nu jouw droomvakantie bij Bonaire Oceanview Rentals en ervaar de magie van Bonaire!

Bonaire Oceanview Rentals is een familiebedrijf dat al meer dan 16 jaar actief is op Bonaire. Zij zijn gepassioneerd over Bonaire en delen graag hun kennis en ervaring met hun gasten. Zij bieden persoonlijke service en professioneel advies om je vakantie onvergetelijk te maken. Bonaire Oceanview Rentals zorgt voor alles, van het boeken van je accommodatie tot het regelen van je vervoer, activiteiten en excursies. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Bonaire Oceanview Rentals is meer dan alleen een verhuurbedrijf, het is je lokale partner op Bonaire. Een vakantiehuis boeken bij Bonaire Oceanview Rentals betekent dat je kiest voor comfort, privacy en vrijheid.

Bonaire is een prachtige vakantiebestemming vanwege zijn ongerepte natuur, rijk onderwaterleven en vriendelijke bevolking. Het eiland staat bekend om zijn uitstekende duik- en snorkellocaties, met kleurrijke koraalriffen en een overvloed aan zeeleven. Bonaire heeft ook prachtige stranden, perfect voor zonnebaden, zwemmen of gewoon relaxen. Daarnaast is er een scala aan activiteiten te doen, zoals windsurfen, kitesurfen, zeilen, vogels kijken en het verkennen van het nationale park. Met zijn relaxte sfeer en prachtige landschappen, is Bonaire de perfecte plek om te ontspannen en op te laden. Boek nu je vakantiehuis bij Bonaire Oceanview Rentals en beleef de vakantie van je leven!

Services

Pick up service

Pick up service

Pick up service van en naar Flamingo International airport kan worden geregeld en/of assistentie bij het ophalen van jouw huurauto.

Introduction to your stay

Introductie van jouw vakantiehuis

Als je aankomt zijn wij er om je wegwijs te maken in jouw nieuwe huis.

Welcome gift

Welkomstgeschenk

Een welkomstpakket met snacks en drankjes staan op jou te wachten zodra je aankomt.

24/7 Availability

24/7 Beschikbaarheid

Elke woning wordt zorgvuldig voorbereid voor jouw vakantie. Mocht je toch iets missen zij zijn 24/7 bereikbaar.

Uitgelichte vakantiehuizen

Belmar 20

3 Slaapkamers
3 Badkamers
Gedeeld zwembad

LEES MEER
Bonaire Oceanview

Punt Vierkant 12

3 Slaapkamers
2 Badkamers
Directe toegang tot zee


LEES MEER

Bellevue Apartments
diverse appartementen

2 Slaapkamers
2 Badkamers
Gedeeld zwembad

LEES MEER

Sunset Beach Lodge

4 Slaapkamers
4 Badkamers
Zwembad

LEES MEER

Niet helemaal gevonden wat je zoekt? Kijk op de website voor alle huizen van Bonaire Oceanview Rentals Het complete aanbod bestaat uit ruim dertig verschillende accommodaties. Er is altijd een accommodatie die bij jou en jouw behoeften past. Kom je er niet helemaal uit neem dan gerust contact op.

Contact

Bonaire Oceanview Rentals
+599 7866764
info@bonaireoceanviewrentals.com

Deel dit artikel