Veiligheid & openbare orde

Gewapende overval in Kralendijk

Op maandag 27 juli omstreeks 5 uur ’s middags heeft er een gewapende overval plaatsgevonden voor een bank in Kralendijk. Twee employees van een verzekeringsbedrijf waren op weg om een tas met geld te storten bij de bank.

De twee gemaskerde overvallers gingen ervandoor in een Kia Picanto welke even later in brand is gestoken in de buurt van Seru Grandi.

De politie vraagt de hulp van de gemeenschap. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via nummer 717-7251. Ook wanneer u een blauwe Kia Picanto met het nummer B 9866 voor of na de overval heeft gezien neem dan contact op met de politie. Er is ook een witte pick-up gesignaleerd in de buurt van een kunuku op Seru Grandi, mocht u meer weten over deze pick-up of mocht u mensen te voet hebben zien lopen of rennen in de buurt van Seru Grandi, neemt u dan ook contact op met de politie.

Bron en Foto: Live 99FM

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo