Bedrijfspagina

The Beach, Bonaires best bewaarde geheim

Aan de EEG Boulevard vind je de moderne en hippe beach club, The Beach. Verscholen tussen een woonhuis en een hotel, valt het bijna niet op dat achter de muur zich een prachtige beach club bevindt. Bij binnenkomst valt meteen op dat alles er netjes en verzorgd uitziet. The Beach is onder de inwoners van Bonaire een favoriete plek om een dag door te brengen.

Strand

Op het strand dat ruim is opgezet vind je diverse palapa’s voor schaduw en comfortabele gratis strandbedden. Op het strand klinkt rustige muziek en hangt een relaxed sfeertje. Hier is het echt genieten van zon, zee en strand. De bediening van The Beach is professioneel en vlot. Het strand ligt hoger dan het waterniveau van de zee. Door middel van een trap met aan beide zijden een leuning loop je veilig en makkelijk de Caribische Zee in. Verderop op het strand vind je een steiger waar op je heerlijk van de zon genieten kunt. Er zijn douches aanwezig zodat je je na het zwemmen kunt afspoelen. Op het strand van The Beach kun je het de hele dag makkelijk volhouden onder het genot van een hapje en drankje.

TIP!

Blijf je na jouw stranddag een hapje eten tijdens de sunset, het uitzicht over zee vanaf The Beach is prachtig

Bar

De grote bar is modern en overzichtelijk. Je kunt hier de lekkerste cocktails bestellen, een biertje halen en voor goede koffie zit je ook hier op de juiste plek. De medewerkers achter de bar zijn altijd in voor een praatje en delen met liefde hun ‘inside info’ over Bonaire. De bar is geopend tot 22.00 uur

The Beach, Bonaire 's best bewaarde geheim

Restaurant

Wanneer je ook trek krijgt op de dag hier kun je altijd slagen. Bij The Beach serveren ze ontbijt, lunch en diner. De uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. De tafels van het restaurant staan langs de zijden van het strand en liggen in de schaduw. Aan de rand van het water bevinden zich ook een aantal tafels die je een ononderbroken uitzicht bieden op de prachtige Caribische Zee. De perfecte plek voor een romantisch ‘sunset dinner’.

The Beach, Bonaire 's best bewaarde geheim
The Beach, Bonaire 's best bewaarde geheim

Menu

Bij The Beach hebben ze voor ieder wat wils op het menu staan. Van heerlijke frisse salades, verse visgerechten tot pasta en burgers. Wist je dat ze voor het diner ook de lekkerste pizza’s bereiden met een knoflook randje. Benieuwd naar wat er nog meer op het menu staat, neem dan kijkje op hun Facebookpagina.

Table BBQ

Lekker een BBQ op het strand, zonder al het gedoe, bestel jouw Table BBQ dan bij The Beach. Zelf barbecueën maar met het comfort van een restaurant.

Salades, brood, vlees, vis en groentes aan alles is gedacht. De BBQ hoef je niet eens zelf aan te maken, je kunt gelijk beginnen met het barbecueën. Geniet samen met je vrienden, familie of partner van de gezelligheid van barbecueën, zonder gedoe.

Reviews

Reinier Veldman

Wat een gezellige gelegenheid, goed eten, juiste sfeer…..dikke aanrader


Mirtje V

Heerlijke locatie voor een ontspannen dag aan zee. Lekkere dingen op het menu en dat samen met een cocktail maakt je dag helemaal compleet


Jacolien

Perfecte plek om te zonnen en te genieten van heerlijke cocktails. Er zijn veel ligbedden aanwezig en de service is erg vriendelijk. De cocktails zijn erg lekker van smaak, zeker aan te raden! Daarnaast is het uitzicht op zee ook erg mooi en kun je gemakkelijk met een trappetje het water in.


De leukste strandtent van Bonaire!

Zelf verbleven wij in Grand Windsock. Het is letterlijk even oversteken en je bent bij de leukste strandtent van Bonaire. Gratis ligbedjes en ‘cabana’s’. Het personeel, o.a. Resy, Sven en Eddy, zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Heerlijke drankjes, glaasjes water ter verkoeling en een top plek voor lunch maar ook zeker voor diner. Een prachtige plek voor de zonsondergang! Wij komen graag terug!


Contact en openingstijden

The Beach
EEG Boulevard 14
+599 701 7887

The Beach is de hele week geopend van 08.00 uur tot 22.30 uur. De keuken is open tot 21.00 uur

Deel dit artikel