Bedrijfspagina

Adverteren met een Bedrijfspagina op Bonaire.nu

Herken je dit probleem? Je hebt een prachtige winkel of je hebt jouw logo groot op jouw auto maar…..iedereen kijkt alleen maar op z’n telefoon. Frustrerend of niet? Je moet er voor zorgen dat je zichtbaar wordt op die telefoon van je klanten. Plaats jouw bedrijf als Bedrijf in the Picture pagina op onze websites en wij zorgen dat je gezien wordt. 

We bieden de volgende websites die elk een grote groep lezers hebben

Logo's ABC Online Media

Meten is weten

Wil jij weten wat het bereik van onze websites is? Kijk dan naar de statistieken, welke iedere maand worden geüpdatet.

Bedrijf in the Picture

Ook wanneer je kiest voor Bedrijf in the picture zijn de statistieken van jouw pagina altijd op te vragen. We delen in ieder geval de statistieken na afloop van het jaar. Voor het verkrijgen van de statistieken maken we gebruik van Google Analytics. Indien gewenst nemen we de statistieken samen door. Door statistieken te verstrekken weet je of jij met jouw Bedrijf in the picture de juiste doelgroep weet te bereiken. Zo kun je een wel overwogen keuze maken om te adverteren bij ons.

Bedrijf in the picture

Het Bedrijf In the Picture pakket is een jaarpakket. Het bestaat uit één pagina over jouw bedrijf en heeft de look-and-feel van een redactioneel artikel.

Wij helpen je om jouw content zo te brengen, dat deze aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Wij maken een unieke pagina voor jouw bedrijf. Jij krijgt van ons een e-mail met de link en je hoeft hem alleen maar goed te keuren en ons eventuele aanpassingen toe te sturen. Dat is makkelijk en snel.

De voordelen

Bedrijf in the Picture

Contact

Sander Engelbertink, Sales & Marketing ABC Online Media

Interesse in een gesprek of wil je jouw bedrijf op onze website(s) plaatsen?
Stuur een e-mail naar sander@abconlinemedia.com of bel voor een vrijblijvende afspraak +599-7870245
WhatsApp

Deel dit artikel