Advertorial

Succesvolle opening BonBlue: witgoed op Bonaire!

Op 27 maart 2024 opende BonBlue officieel haar deuren op Bonaire, als dé nieuwe leverancier van hoogwaardig witgoed en (klein) huishoudelijke apparatuur van Europese kwaliteit. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan, variërend van wasmachines en koelkasten tot inbouwapparatuur, airco’s en airfryers, allemaal van bekende merken zoals Inventum Bosch, LG en Siemens en compatibel met 220v/50Hz.

BonBlue, gelegen aan de Kaya Industria 17, verwelkomt klanten in een ruime en overzichtelijke winkel, waarin de klant centraal staat.

Store manager Dano Engelbert en zijn toegewijde team zijn vastbesloten om BonBlue op de kaart te zetten op het eiland: “Wij bieden producten van de beste merken en streven voortdurend naar klanttevredenheid en groei. Met lokale expertise en Europese ervaring binnen ons team kunnen wij onze klanten op alle fronten ondersteunen”.  

Het bedrijf staat garant voor optimale kwaliteit, de laagste prijzen en een hoog service niveau. Naast de fysieke winkel aan Kaya Industria biedt het bedrijf ook een uitgebreide webshop, waar klanten het actuele aanbod, prijzen en specificaties kunnen vinden. Het is mogelijk om online te bestellen en betalen, en binnen enkele dagen wordt het product thuisbezorgd.

Niet alleen de consumentenmarkt wordt bediend, want BonBlue richt zich ook op de zakelijke markt, waar zij het volledige inkooptraject voor o.a. hotels, projectontwikkelaars, instanties en beheerders verzorgen.

Met de slogan “Let us surprise you” benadrukt BonBlue haar toewijding om klanten telkens weer te verrassen met uitstekende service en producten. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van BonBlue op www.bon-blue.com of bezoek de winkel aan Kaya Industria 17 in Kralendijk.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo