Bedrijfspagina

Pearle Vision veelzijdige opticien op Bonaire

Sinds januari 2018 heeft Pearle Vision haar deuren geopend op Bonaire. Pearle Vision is een bekende opticien keten uit de Verenigde Staten, en bestaat al sinds 1961. Pearle Vision voert een breed en kwalitatief sterk assortiment. De winkel op Bonaire is modern en heeft alles in huis wat je van een opticien kunt verwachten. Geschoolde medewerkers, en een gediplomeerde opticien. De winkel is uitnodigend en overzichtelijk.

Pearle Vision veelzijdige opticien op Bonaire

Alles voor jouw ogen

Pearle Vision biedt gratis oogmetingen en oog tests, uitgevoerd door een gediplomeerde opticien. Het regelmatig testen van je ogen is erg belangrijk, hiermee hou je jouw zicht scherp en kunnen mogelijke problemen snel worden ontdekt. Kom in ieder geval naar de winkel als je merkt dat jouw zicht achteruit is gegaan of je nu al wel of geen bril/lenzen draagt.

De Oogdrukmeeting

Bij de oogdrukmeeting wordt gekeken naar de druk in jouw ogen. De oogdruk zegt wat over de gezondheid van je ogen. Een verhoogde druk kan bijvoorbeeld wijzen op een zenuw beknelling in je ogen. De oogdruk wordt gemeten door een klein pufje koude lucht in je oog. Dit doet geen pijn, maar kan er wel voor zorgen dat je schrikt. Wanneer de oogdrukmeeting klaar is worden je ogen uitgebreid gemeten.

Pearle Vision veelzijdige opticien op Bonaire

De Oogmeting

Tijdens de oogmeting laat de opticien je kijken naar een kaart met letters, tijdens het lezen van de letters veranderd de opticien telkens de sterkte van de glazen. Samen met de opticien zoek je naar de voor jouw beste sterkte. Na de meeting krijg je een proefbril met de door jullie gemaakte keuze. Met deze proefbril ga je een aantal dingen lezen en bekijken. Als de sterkte helemaal goed is, bespreken jullie samen de beste optie voor jouw een bril, lenzen of een combinatie van beide.

Breed assortiment

Wanneer de metingen gedaan zijn kun je in de winkel opzoek naar het juiste montuur of bespreek je jouw wensen ten opzichte van lenzen. Samen met de medewerker ga je opzoek naar het beste montuur voor jouw gezichtsvorm. Binnen het ruime assortiment brillen vind je vast en zeker de bril die je zoekt. Het assortiment bestaat uit bekende merken en varieert in prijs van budget vriendelijk tot exclusief.

Wist je trouwens dat je bij Pearle Vision zelfs duikbrillen op jouw sterkte kunt kopen. In de winkel vind je ook alle benodigdheden die jij nodig hebt zoals brillenkoordjes, standaard leesbrillen, lenzenvloeistof, lenzen bakjes, brillenkokers en nog veel meer.

Pearle Vision veelzijdige opticien op Bonaire

Merken

Brillen

  • Ray-Ban
  • DKNY
  • D&G
  • Prada
  • Boss
  • Coach
  • Michael Kors
  • Vogue
  • Tommy Hilfiger

Lenzen

  • Cooper vision
  • Johnson & Johnson
  • Crazy lense
  • Fresh look color

Altijd voordelig

Pearle vision heeft regelmatig aanbiedingen en leuk acties deze worden via hun socials en folder aangekondigd. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste acties volg Pearle Vision op Facebook en Instagram Heb je een bril van Pearle Vision en wil je hem laten bijstellen? Dan is dit geheel gratis.

Het gehele jaar heeft Pearle Vision de volgende standaard aanbiedingen:

1 glas cadeau bij aankoop van een complete bril

Pearle Vision veelzijdige opticien op Bonaire

Gratis standaard glazen

Kies je voor lenzen dan krijg je de eerste 10 paar lenzen gratis, zo kun je zelf testen of lenzen voor jou goed werken.

Pearle Vision heeft tevens een samenwerking met de vakbonden ABVO en AFBW op vertoon van je lidmaatschapspas ontvang je 10% korting.

Fun miles

Fun miles is een spaarsysteem dat werkt met een pasje, met deze pas kun je in heel veel winkels zogenaamde Fun miles sparen. Je gespaarde Fun miles geven je korting bij een volgende aankoop.

Bij Pearle kun je niet alleen Fun miles sparen en inleveren je kunt er ook jouw Fun miles pas aanschaffen.

Vergoeding Zorgverzekeringskantoor (ZVK)

Pearle Vision werkt nauw samen met het ZVK en zorgt voor de administratie en verrekend meteen de vergoeding die jij krijgt met je nieuwe bril of lenzen. Voor jongeren tot en met 17 jaar geldt dat ze ieder jaar recht hebben op een tegemoetkoming van $170,-. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt de zelfde vergoeding maar niet ieder jaar. Voor personen vanaf 18 wordt eens per 3 jaar een tegemoetkoming van $170,- verstrekt.

Pearle Vision veelzijdige opticien op Bonaire

Reviews

Contact en openingstijden

Kaya Gob. N. Debrot 66
Kralendijk, Bonaire
Telefoon: +599 717 4606
Email: pearle-bon@super-retail.com

Open Maandag tot en met Saturday
09:00 – 18:00 uur

Deel dit artikel