Restaurants

It Rains Fishes Restaurant

Welkom bij It Rains Fishes aan de boulevard van Kralendijk, waar je gastvrij wordt ontvangen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Het restaurant biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de zee, maar ook heerlijke gerechten die met veel passie en liefde zijn bereid. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of een feestelijke gelegenheid, Het team van It Rains Fishes zorgt voor de perfecte ambiance en service om jouw avond compleet te maken. Kom langs en geniet van een onvergetelijke avond bij It Rains Fishes aan de boulevard in het centrum van Kralendijk waar je van de zonsondergang en een koel briesje kunt genieten.

It Rains Fishes  Restaurant

Vis gerechten

Voor It Rains Fishes ligt een visserspier waar dagelijks verse vis wordt aangevoerd. Vissers vertrekken in de vroege ochtend om te gaan vissen op zee. Veel voorkomende lokale gevangen vissoorten zijn onder andere, Mahi-Mahi, Wahoo, Snapper en verschillende soorten Tonijn. Bij terugkomst van de boten wordt de vangst onmiddellijk schoongemaakt op de pier voor het restaurant. Afhankelijk van de vangst van die dag zijn veel van deze vissen te vinden op het menu van It Rains Fishes.

It Rains Fishes  Restaurant

Drie gangen menu

Bij It Rains Fishes wordt wekelijks een driegangenmenu samengesteld door de chef. Naast dit wisselende menu biedt het restaurant een uitgebreide kaart met vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

Hoewel de naam “It Rains Fishes” is en het restaurant bekend staan om de heerlijke visgerechten, begrijpen ze dat niet iedereen altijd zin heeft in vis. Daarom heeft It Rains Fishes een uitgebreide menukaart samengesteld met niet alleen visgerechten, maar ook vlees- en vegetarische gerechten. De vleesgerechten zijn bereid met de beste ingrediënten en zorgvuldig geselecteerd. Voor de vegetarische gasten biedt het restaurant ook een ruime keuze aan gerechten die zijn samengesteld met verse en gezonde ingrediënten. De menukaart is ontworpen om voor elk wat wils te bieden en om hun gasten de vrijheid te geven om te kiezen wat ze willen eten, ongeacht hun dieetwensen. Of je nu zin heeft in een smakelijke biefstuk, een heerlijke vegetarische maaltijd of een lekker visgerecht, bij It Rains Fishes bent je verzekerd van een geweldige culinaire ervaring.

It Rains Fishes  Restaurant

Reserveren van een tafel kan eenvoudig via WhatsApp of e-mail. Wil je na 16 uur een tafel reserveren voor diezelfde avond, bel dan met +599 7178780 dan weet je zeker dat jouw reservering opgemerkt wordt.

Lunch

Bij It Rains Fishes wordt van maandag tot en met vrijdag lunch geserveerd van 11.00 uur tot 15.00 uur. Het lunchmenu bestaat uit heerlijke warme en koude gerechten. Op de lunchkaart vind je, broodjes, wraps, salades, soepen, warme gerechten en desserts. De lunchkaart biedt net als de dinnerkaart een variatie van vis-, vlees en vegetarische-gerechten.

It Rains Fishes  Restaurant

Enkele reviews van gasten

Fantastisch en welkom gevoel!

“Beste plek tot nu toe, je wordt in de watten gelegd, uitzicht is mooi en het eten is fantastisch. Ontzettend jammer dat wij pas in onze 3de week hier zijn geweest. De gastvrouw weet echt wat horeca is… je voelt je welkom en verwend. De moeite waard om te reserveren hier;)”


Fantastisch restaurant

Wij hebben gekozen voor het week menu en dit was heerlijk. Zeker als je een vis liefhebber bent. De bediening weet ook precies hoe het moet en is zeer aardig. Gewoon top


Gezellig goed restaurant

Zeer vriendelijke gastvrouw die je erg welkom doet voelen, werkt met een uitstekend team, en het eten was heerlijk met een prachtig uitzicht. Tip, reserveer als je s avonds wilt eten.


Meer reviews lees je op Tripadvisor

It Rains Fishes  Restaurant

Neem vast een kijkje in het restaurant

Contact & openingstijden

Reserveren van een tafel kan eenvoudig via WhatsApp of e-mail. Wil je na 16 uur een tafel reserveren voor diezelfde avond, bel dan met +599 7178780 dan weet je zeker dat jouw reservering opgemerkt wordt.

OpeningstijdenLunchDinner
Maandag tot en met vrijdag11.00 – 15.00 uur17.00 – 21.30 uur
ZaterdagGesloten17.00 – 21.30 uur
ZondagGeslotenGesloten

Lees ook:

Deel dit artikel