Bedrijfspagina

Resort Bonaire appartementen te huur op Bonaire

Resort Bonaire bevindt zich op één van de zonnigste stukjes van Nederland. Het resort ligt niet direct aan de azuurblauwe zee maar beschikt wel over een geweldig eigen zwembad met echt zandstrand én een eigen duikschool. Bij het zwembad is een poolbar, restaurant, zonnebedjes en speeltoestellen in het zwembad voor de kinderen. Kortom, een resort voor jong en oud! U kunt op Resort Bonaire niet alleen een stijlvol en volledig gemeubileerd appartement huren voor 2 personen, er zijn verschillende appartementen die plaats bieden aan gezelschappen t/m 8 personen. Ideaal voor een gezins- of vriendenvakantie. 

Resort Bonaire

Faciliteiten

  • Appartementen 2-8 personen
  • hotelkamers
  • 3 zwembaden
  • Gratis WIFI
  • Poolbar
  • Restaurant
  • Pizzeria
Resort Bonaire

Perfecte ligging

Het resort is gunstig gelegen ten zuiden van Kralendijk en dichtbij het mooiste natuurlijke strand van Bonaire “Sorobon”. Dit is een schitterend binnenmeer waar windsurfen en suppen heel populair is. Ook kun je, onder begeleiding van een gids, met een kayak de mangrove verkennen. Deze kraamkamer voor de vispopulatie van Bonaire is een heel bijzonder en beschermd stukje natuur.

De meest geliefde watersporten onder de bezoekers van Bonaire zijn duiken, snorkelen, kiten en surfen. Resort Bonaire is door haar perfecte locatie uitermate geschikt als uitvalsbasis voor alle watersportliefhebbers. Resort Bonaire beschikt zelf over een eigen duikschool in samenwerking met Dive Friends Bonaire. Neem duiklessen in ons zwembad, huur uw duikspullen of boek uw duikarrangementen.

Het resort ligt direct aan de zuid route waar je om de paar 100 meter een gele steen met een exotische naam tegenkomt. Bijvoorbeeld Angel City of Margate Bay. Hier parkeer je de auto en loop je eenvoudig de azuurblauwe zee in en je bevindt je zo in een aquarium vol kleurrijke vissen en een diversiteit aan koraal. Als gecertificeerde duiker kan je op Bonaire overal gerust gaan duiken zonder gids of begeleider. Het is veilig, het water is rustig en het zicht is soms meer dan 30 meter.

Wil je dit prachtige resort ook eens komen bekijken, kom dan naar Resort Bonaire. Wij heten jullie van harte welkom!

Contact

Resort Bonaire

Adres: E.E.G Boulevard 97
Kralendijk, Bonaire
Telefoon: +599 717 1776
Email: info@resortbonaire.nl
Website: Resort Bonaire

Resort Bonaire
Deel dit artikel