Adoptiedier

Adoptiedier “Dushi” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : DUSHI

Begin mei is Dushi bij ons binnengekomen nadat wij een melding over haar kregen. Ze had een willekeurige tuin uitgekozen en was daar bevallen van een nest van 7 pups. Van haar verleden weten wij dus niet veel af. Wel weten wij zeker dat ze mensen gewend was toen ze bij ons binnenkwam, aangezien ze gelijk heel aanhankelijk was. Zij lijkt dus ook geen nare ervaringen met mensen te hebben gehad.
 
Tijdens de periode bij ons heeft ze door haar pups ontzettend veel mensen in haar kennel gehad. Mannen, vrouwen en kinderen alles vindt ze gezellig en ze staat dan ook vooraan om geknuffeld te worden. Ook is Dushi lief en sociaal met andere honden. Inmiddels is Dushi gesteriliseerd en zijn de meeste van haar pups geadopteerd of gereserveerd. Dushi haar taak om haar pups groot te brengen zit er op en nu is het tijd voor haar om naar een nieuw liefdevol gezin te gaan! Ze is helemaal klaar voor adoptie. Dushi is ook zeker geschikt om naar Nederland te verhuizen.  Voor meer informatie kan er een berichtje gestuurd worden.
 

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel