Adoptiedier

Adoptiedier “Rosa” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : ROSA

 

Deze week willen wij een heel bijzonder hondje in het zonnetje zetten. Rosa zit sinds begint maart bij ons in de opvang. Rosa heeft een ontzettend naar verleden dit is ook de reden dat ze een oog mist. Haar vertrouwen in de mens was helemaal weg, en komt beetje bij beetje weer terug. Ondanks alles is Rosa super lief en gek op knuffelen. Wij zijn op zoek naar een baasje voor haar, die veel geduld en tijd heeft om haar vertrouwen verder op te bouwen. Een huisje zonder teveel drukte, kleine kinderen en teveel andere dieren zou het beste bij haar passen. Wie geeft dit lieve kleine dametje een kans?

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel