Bedrijfspagina

Makelaar Caribbean Vista Blue, uw droomhuis begint hier

Caribbean Vista Blue vastgoedmakelaar op Bonaire

Makelaar Caribbean Vista Blue biedt hoogstaande onroerend goed diensten aan kopers en verkopers. Wij bieden diensten voor het verwerven en verkopen van residentiële, investerings-, commerciële en industriële eigendommen op Bonaire. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, gemotiveerd, ervaren in de vastgoedsector op Bonaire. Zij spreken Engels, Nederlands, Frans, Spaans en Papiaments. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit op een zeer ontspannen en vriendelijke manier. Hierdoor heeft onze klant een aangename ervaring wanneer deze van huis wisselt.

Diensten

  • Nieuwe kopers, investeerders, verkopers van hoofdwoningen, verkopers van vastgoedbeleggingen, verkoop van onroerend goed, executieverkoop, commercieel onroerend goed, commerciële leasing, industriële eigendommen, zakelijke acquisitie.

Wij zijn een onafhankelijke full-service onroerend goedmakelaar. Onze huidige focus ligt op nieuwbouwprojecten op exclusieve locaties op Bonaire en het beheer van huurwoningen.

Makelaar Caribbean Vista Blue

Het is waar dat beleggen in onroerend goed op Bonaire een van de veiligste manieren is om winst te maken op middellange en lange termijn. Wees wel gewaarschuwd, vastgoed beleggen levert ook uitdagingen op – het is geen gemakkelijke taak. We helpen u graag bij alle soorten vastgoed uitdagingen en mogelijke oplossingen om ze aan te pakken.

Makelaar Caribbean Vista Blue

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Kaya P.N. Antonio Neuman #24A
Telefoon : +599 777 5899
E-mail : info@caribbeanvistablue.com
Website : Caribbean Vista Blue
Facebook : Caribbean Vista Blue


Deel dit artikel