Adoptiedier

Adoptiedieren ” Guusje & Flowie” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!  

DEZE WEEK : GUUSJE & FLOWIE ❤️

   

Wij zijn Guusje en Flowie, twee teefjes die het heel goed met elkaar kunnen vinden en samen op een foster adres wonen. We zijn op zoek naar ons forever home! Ik (Guusje) ben ongeveer 1,5 jaar oud. Over mij (Flowie) zeggen ze dat ik geschat word op 3 jaar oud. We zijn allebei gesteriliseerd, geënt en in goede gezondheid. Samen vermaken we ons goed met stoeien, kusjes geven, rondrennen, luieren en jagen op hagedissen. Als we mee mogen met de auto en gaan wandelen, zijn we de meest blije honden die je je voor kunt stellen. We zijn gewend buiten te leven in een gesloten tuin. We kennen de basiscommando’s en vinden het erg belangrijk dat we het goed doen voor onze baasjes. Knuffelen met onze baasjes en hun vrienden is een andere hobby. Onze allergrootste wens is dat we samen naar een nieuw huisje mogen, zodat we niet van elkaar gescheiden worden. Wil je ons ontmoeten? Stuur dan een berichtje!

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel