Nieuws van Bonaire

Landsbemiddelaar ziet serieus probleem bij Selibon

KRALENDIJK- De door de overheid aangestelde Landsbemiddelaar, die ook is ingeschakeld om een oplossing te vinden voor de gerezen problemen tussen de directie en de werknemers, denkt dat er sprake is van een serieuze situatie bij het overheidsbedrijf. 

“Een vraag die je je stelt is hoe het zover gekomen is”, aldus Landsbemiddelaar Anselmo Pontilius. “Maar op het moment dat 40 – 50 medewerkers van een bedrijf de straat op gaat omdat ze de leiding niet meer zien zitten, heb je een serieus probleem. 

Onderhandelen

De rechter in het Kort Geding, aangespannen door Selibon tegen stakende medewerkers, heeft de partijen teruggestuurd naar de onderhandelingstafel met de opdracht te trachten samen een oplossing te vinden voor de gerezen impasse. 

Deel dit artikel