Bedrijfspagina

Target Pest control Bonaire

Target Pest Control

Ongedierte kan ernstige problemen veroorzaken voor mens en milieu. Van ziekteoverdracht tot het beschadigen van eigendommen en voedselvoorraden, de gevolgen van ongedierte zijn breed en potentieel ernstig. Target Pest Control Bonaire biedt passende oplossingen tegen al het ongedierte.

Een deel van het probleem op Bonaire is de verscheidenheid aan plaagdieren die het eiland kunnen aantasten.

Veroorzakers van overlast

  1. Ratten en muizen: Deze knaagdieren kunnen ziektes overbrengen en voedselvoorraden en eigendommen beschadigen. De bestrijding ervan omvat het gebruik van vallen, gif, en preventieve maatregelen zoals het afdichten van gebouwen en het veilig opbergen van voedsel.
  2. Muggen: Muggen zijn niet alleen een hinder, maar ze kunnen ook gevaarlijke ziekten zoals dengue, zika en chikungunya overbrengen. Muggenbestrijding omvat maatregelen voor binnens- en buitenshuis zoals het verwijderen van stilstaand water waar ze kunnen broeden, en het gebruik van afweermiddelen en muggennetten.
  3. Kakkerlakken: Deze insecten kunnen voedsel besmetten en ziekten overbrengen. Kakkerlakkenbestrijding omvat het gebruik van afweermiddelen en het afdichten van gebouwen om te voorkomen dat ze binnenkomen.
  4. Termieten: Termieten kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan houten structuren. Bestrijding van termieten is erg belangrijk omdat ze erg veel schade kunnen aanrichten
  5. Vogels: Hoewel ze misschien niet als ongedierte worden beschouwd, kunnen vogels gezondheidsproblemen veroorzaken door hun uitwerpselen en kunnen ze ook schade aanrichten aan eigendommen.
  6. Bedwantsen: Deze kleine, nachtelijke parasieten voeden zich met het bloed van mensen en kunnen hevige jeuk en irritatie veroorzaken. Het bestrijden van Bedwantsen wordt gedaan met een zogeheten Controler
  7. Vliegen: Vliegen kunnen ziekteverwekkers overbrengen door contact met voedsel en oppervlakken in huis. Vliegenbestrijding omvat het gebruik van insecticiden, vliegenvangers, en preventieve maatregelen zoals goede hygiëne en afvalbeheer.
  8. Schorpioenen: Hoewel schorpioenen typisch mensenschuw zijn en steken meestal alleen als laatste verdedigingsmiddel, kan een steek pijnlijk zijn en in zeldzame gevallen leiden tot ernstigere symptomen. Het bestrijden van schorpioenen kan bestaan uit het verwijderen van schuilplaatsen in en rond het huis, zoals houtstapels, stenen en puin. Het gebruik van speciale vallen is effectief.

Target Pest Control Bonaire, voorziet je van passend advies en de juiste producten. Zodat jij zelf thuis een einde kan maken aan de overlast door ongedierte. Voor ondernemers neemt Target Pest Control je alle zorgen uit handen, met bijvoorbeeld een integraal ongedierte management (IPM) programma.

Supermarket

Afbeelding ter illustratie © Canva

Oplossingen voor thuis

In de winkel van Target Pest Control Bonaire kunnen particulieren terecht voor advies en gerichte oplossingen om zelf thuis af te rekenen met ongedierte. Een belangrijk aspect van een goed eindresultaat is naast bestrijding, preventie. De medewerkers van Target hebben de ervaring en expertise in huis om jou te helpen met het oplossen en voorkomen van problemen in de toekomst. Of het nu gaat om mieren, vogels, kakkerlakken of wat dan ook Target Pest Control staat voor je klaar om jou te helpen.

Via onderstaande links vind je meer informatie wat te doen tegen;

Afweer en pijnverlichting

In de winkel vind je tevens producten om muggen en andere vervelende insecten te weren. Zonverbranding te verlichten en jeuk door stekende insecten te verminderen.

Target Pest Control Bonaire

Producten voor huisdieren

Sinds kort kun je ook voor jouw huisdieren terecht bij Target Pest Control Supermarket. In het assortiment vind je supplementen te ondersteuning van de gezondheid van jouw huisdier maar ook anti vlooien, teken en wormen middelen. In het dieren assortiment vind je ook vogelvoeding en vogelhuisjes voor in de tuin.

Target Pest Control Supermarket vind je aan de Kaya Gob. N. Debrot, Harbour Village #4

Target Pest Control zakelijke oplossingen

Preventie lezingen op locatie

De lezingen van Target Pest Control Bonaire zijn gericht op basiskenmerken om ongedierte te voorkomen en gezondere sanitaire gewoontes te bevorderen. Deze lezingen zijn ideaal om het personeel van een specifiek bedrijf te helpen begrijpen en samen te werken om een betere werkplek te creëren. Tijdens de lezing leer je alle mogelijke oorzaken die ongedierte kunnen aantrekken en hoe deze situaties te vermijden.

Voel je vrij om samen te overleggen met het team van Target Pest Control Bonaire en te bespreken wat je wilt dat jouw personeel begrijpt. Zodat het complete team samen werkt om een betere en schonere werkplek te hebben en te houden.

Target Pest Control Bonaire

IPM Program

Bij Target Pest Control Bonaire wordt begrepen dat elke faciliteit unieke behoeften heeft. Daarom bestaat hun Intergral Pest Management (IPM) programma uit een groep diensten die specifiek zijn geselecteerd op basis van deze behoeften.

Ongedierte zoals termieten, knaagdieren en kakkerlakken zijn deel van de natuurlijke omgeving en hun vermogen om zich voort te planten en in elke structuur binnen te dringen is een cyclus die niet stopt. Dit komt door de gunstige temperaturen en andere omstandigheden die een constante groei van hun populatie mogelijk maken. Zelfs na een eenmalige behandeling van de faciliteit, zal het ongedierte altijd terugkeren.

Daarom biedt Target Pest Control Bonaire programma’s aan die constante bescherming bieden. Hun programma is ontworpen op basis van een IPM-schema van geplande activiteiten gedurende het hele jaar.

Noodhulp

Alle actieve IPM-programma’s van Target Pest Control Bonaire bieden ook noodhulp. Dit betekent dat bij een afwijking of noodsituatie alle noodzakelijke behandelingen binnen het programma worden uitgevoerd om het op te lossen. Er is gedurende het hele jaar assistentie beschikbaar om te helpen bij elke noodsituatie die zich voordoet, zoals een nieuwe invasie van meerdere knaagdieren, kakkerlakken, een nieuwe kolonie termieten, etc. Ongedierte is altijd in beweging, op zoek naar nieuwe plaatsen om te nestelen en te eten. Het programma bestrijdt niet alleen de bestaande plaag, maar voorkomt ook dat ze opnieuw voorkomen.

Als je op zoek bent naar een professionele, betrouwbare en effectieve oplossing voor jouw ongedierteprobleem, kies dan voor Target Pest Control Bonaire. Ze bieden niet alleen bescherming tegen huidige plagen, maar helpen ook toekomstige problemen te voorkomen. Met hun programma’s is jouw faciliteit het hele jaar door veilig en beschermd.

One time services

Eenmalige diensten om één of meerdere soorten ongedierte te bestrijden worden ook aangeboden door Target Pest Control Bonaire. Heb je hulp nodig aarzel dan niet en schakel Target Pest Control in om de overlast van ongedierte meteen aan te pakken!

Contact en openingstijden

Target Pest Control Supermarket:
Kaya Gob. N. Debrot, Harbour Village #4

Contact voor bedrijven:
general@targetpestcontrolbonaire.com
(+599) 96 04 11
(+599) 796 04 09 of (+599) 780 55 03

Maandag t/m donderdag09.00 – 12.00 uur14.30 -17.00 uur
Vrijdag09.00 – 12.00 uurGesloten
ZaterdagGeslotenGesloten
ZondagGeslotenGesloten
Deel dit artikel