Nieuws van Bonaire

Boekpresentatie Davin Goodwin bij Pakus di Pruga ten behoeve van Animal Shelter Bonaire

KRALENDIJK – Op zaterdag 22 april zal de Amerikaanse auteur Davin Goodwin aanwezig zijn bij Pakus di Pruga van Animal Shelter Bonaire van 9:30 tot 11:30 uur om zijn twee mysterieuze romans die zich afspelen op Bonaire te verkopen en te signeren.

“Diver’s Paradise” en “Paradise Cove” volgen de avonturen van een fictieve gepensioneerde detective die moordmysteries op het eiland oplost. Eilandpersonages en locaties zijn gemakkelijk te herkennen voor degenen die Bonaire kennen. Als fervent duiker is Davin zeer vertrouwd met het eiland omdat hij hier in de afgelopen 20 jaar meer dan 35 keer heeft bezocht, waarvan vele reizen voor langere periodes.

Rocargo

Alle opbrengsten van de verkoop gaan naar Animal Shelter Bonaire. Kom langs en laat uw aankoop ondertekenen door de auteur. Pakus di Pruga bevindt zich aan Kaya Simon Bolivar tegenover Brandaris Café.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo