Nieuws van Bonaire

‘The flying dress photoshoot’ een exceptioneel plaatje op het eiland

felicia-schuette-portrait-photographer-bonaire_theflyingdress

Beleef een unieke ervaring tijdens ‘The flying dress photoshoot‘ en neem een stijlvolle foto mee naar huis als souvenir.

Onze bekroonde portretfotograaf Felicia Schütte, die bekend staat om haar prachtige en elegante studioportretten, biedt haar signature stijl aan met unieke stoffen en wapperende jurken op de mooiste locaties van Bonaire. Denk aan een foto setting bij onze prachtige historische gebouwen en op bijzondere plekken in de natuur. Tevens is er de mogelijkheid de shoot te verzorgen bij jouw thuis of op de vakantie locatie. 

Voel je ‘de Glamour koningin’ van het eiland

“Toen ik in 2011 begon met empowerment van vrouwen door middel van mijn portretfotografie, had ik nog geen kledingkast met outfits of een eigen studio om de dames te portretteren, dus ik besloot te improviseren. Ik wikkelde mijn klanten in soepel vallende stukken textiel en creëerde toen al prachtige fotoshoots met vrouwen van alle leeftijden, die poseerden in kleurrijke, lange galajurken.”

Nu de Flying Dress- fotoshoot een internethype is geworden waarbij zelfs beroemdheden hun dramatische foto’s binnen deze setting op sociale media plaatsen, is de tijd aangebroken om ook Bonaire hierin een podium te geven. Bonaire heeft genoeg bijzondere locaties voor een unieke vastlegging die veel dieper gaat dan alleen het maken van mooie foto’s.

Een unieke ervaring koesteren en mee naar huis nemen

Voor vakantiegangers is “The Flying Dress Bonaire” een prachtige manier om de herinneringen mee naar huis te nemen, het vakantiegevoel opnieuw beleven, de zee ruiken, de warme omhelzing van Bonaire te blijven voelen, kortom weer even weg mijmeren naar die fijne vakantie op Bonaire.

Het is een unieke manier voor bruiden om in hun bruidsjurk gefotografeerd te worden, kort nadat ze zijn getrouwd op Bonaire. Maar het kan natuurlijk ook wanneer je op een andere trouwbestemming bent getrouwd en ‘die memorabele jurk’ weer eens zou willen dragen.

Naast “The Flying Dress Bonaire” blijft Felicia Schütte indrukwekkende studioportretten maken.

Portretfotografie

De kracht van portretten, – het is zoveel meer dan alleen op de foto gaan. Het is een reis naar binnen – En ik neem je meer dan graag mee om dit te creëren, samen

“Een studioportret sessie is voor mij een proces om de wensen en behoeften van mijn klanten volledig te begrijpen; waarom en hoe zou je gefotografeerd willen worden is slechts één van de vragen in afstemmingen met mijn cliënten, om exact te kunnen leveren wat zij wensen en waarvan ze ooit (of misschien zelfs nooit) van hebben gedroomd.”

Wat mij het meeste blij maakt, is de energie die vrijkomt als vrouwen – en mannen – hun kracht en verlangen echt de ruimte geven

Felicia Schütte begeleidt je van begin tot eind tot in perfectie en met aandacht voor elk detail. Je krijgt een gepersonaliseerde, begeleide fotoshoot.

Ook het maken van zakelijke portretten en commerciële beelden richt Felicia Schütte zich op het begrijpen van de persoon en persoonlijke wensen. De beeldvorming is gebaseerd op je uitstraling, beroep, kleurenschema, je missie, visie en nog veel meer.

PORTRET DIENSTEN:

 • Branding + Zakelijk
 • Conceptuele campagnes + Commercieel
 • Boekomslag + portretten van auteurs
 • Hedendaagse portretten
 • Schoonheid + Mode
 • Boudoir 
 • Zwangerschap
 • Moederschap / Vaderschap
 • Bruids Boudoir + Glam the Dress
 • Kunstportretten
 • The Flying Dress Bonaire

FELICIA SCHÜTTE

IR. Architect + Portrait Photographer

www.creativEnvision.com

mail@creativEnvision.com

whatsapp +5997861785

IG @ feliciaschutteportrait 

IG @theflyingdressbonaire

FB @felicia schuette portrait

FB @theflyingdressbonaire

Felicia Schütte is een internationaal bekroonde portretfotograaf en een van de eerste 10 geaccrediteerde “Fellows” wereldwijd bij The Portrait Masters. Ze biedt uitstekende en hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de vereisten van ’s werelds toonaangevende internationale portretfotograaf organisatie van The Portrait Masters.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo