Bedrijfspagina

Restaurant Brass Boer

Fun dining met het mooiste uitzicht op de Caribische zee

 Brass Boer is het beach restaurant op Delfins Beach Resort Bonaire onder auspiciën van de Jonnie en Thérèse Boer. Gelegen op een prachtige locatie aan de Caribische zee met een fantastisch uitzicht, een innovatieve, wereldse keuken en een super enthousiast team.

Met beachrestaurant ‘Brass Boer Bonaire’ is voor eigenaren Jonnie en Thérèse Boer een droom in vervulling gegaan en zij heten u dan ook van harte welkom. Zij laten u graag over aan de goede zorgen van hun professionele team. Tevens vindt u het andere restaurant; Senang van Jonnie en Thérèse op het Delfins Beach Resort Bonaire. 

Kwaliteit en Gastvrijheid

In beach bar Club Tropicana worden verfrissende, tropische cocktails en beach bites geserveerd. In het restaurant Brass Boer geniet u een uitgebreid ontbijt, lunch of diner.Op de menukaart vindt u een keur aan gerechten, waaronder enkele klassiekers van De Librije alsmede lokale gerechten met wereldse invloeden.

De wijnkaart bevat wijnen van over de hele wereld, waaronder wijnen uit de eigen lijn van Thérèse; Kus van Thérèse. De sommelier staat voor je klaar om je te helpen voor de juiste en bijpassende keuze uit de wijnen.

Voeg daar het prachtige uitzicht aan toe, een relaxte sfeer en een gastvrij team dat ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Wat kunt u zich als echte bon vivant nog meer wensen?!

Genieten aan de Caribische zee

Restaurant Brass Boer Bonaire bevindt zich op een van de mooiste plekken van het eiland en is gelegen op Delfins Beach Resort pal aan de Caribische zee. De aankleding en locatie zorgen voor een unieke sfeer. Al met al een ervaring die zeker niet mag ontbreken tijdens uw verblijf op Bonaire! “Ga zeker eens bij ze ontbijten, lunchen of dineren.”

Reserveer hieronder direct uw tafel:

Table 14; Johan Cruijff

Table 14

John van ’t Schip heeft samen met Jonnie en Thérèse Boer op 30 december 2017 het openingsschot gegeven voor Table 14. Table 14 is een eerbetoon aan de grote held Johan Cruijff.
Deze uniek gelegen privé tafel, op eigen pier aan de prachtige Caribische zee van Bonaire, kun je reserveren vanaf 2 personen tot maximaal 6 personen.

Uniek omdat het niet alleen één van de mooiste plekken op het eiland is om de sunset te bewonderen, maar het ook de tafel is waar wij het Johan Cruijf arrangement serveren.
Met het meer dan complete Johan Cruijf arrangement trap je de avond af met verschillende hapjes, oesters en een glaasje champagne. Waarna de service wordt vervolgd met een 6-gangen diner met gerechten van zowel Brass Boer Bonaire als van de Librije in Zwolle.

Ook staat met dit arrangement aan Table 14 de Johan Cruyff Foundation centraal. Deze foundation steunt en ontwikkelt wereldwijd impactvolle sport en-spelprojecten voor kinderen en jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. De foundation ondersteund dit doel door Cruyff Courts te faciliteren. Het gedachtegoed is in de geest van de naamgever, zo getuigd ook een van de typerende Johan Cruijff uitspraken: “Alleen kan je niks, je moet het samen doen”

Dit complete culinaire arrangement kost $214,- per persoon, dat is inclusief het symbolische bedrag van $14,- per persoon dat uiteraard wordt gedoneerd aan de Johan Cruijf foundation.

Samen met het team maken jullie er een memorabele avond van. Het advies is om rond 18:00 aan te schuiven en te genieten van het prachtige uitzicht en onder het genot van een hapje en een drankje de zon in de Caribische zee te zien zakken.

Enkele reviews over Brass Boer restaurant Bonaire

Geweldig

Echt wat een beleving, het was werkelijke fantastisch wat hebben we genoten. Lieve leuke bediening een perfecte plek table 14 en heerlijke eten en prachtig zonsondergang. Wat hebben we genoten met ze’n alle. Geen betere plek en beleving om je verjaardag te vieren


Aanrader

Fantastische en relaxte avond gehad op deze mooie locatie. Heerlijke en mooie gerechten Fijne bediening. Een aanrader!


The place to be

Vanavond opnieuw heerlijk gegeten bij Brass Boer. Alle gerechten maakte indruk, zo ook de kreeft Ravioli die rijk gevuld was. De krokante paella die echt een heerlijke crust had (of socarrat zoals Spanjaarden dat noemen). Ik heb nog niet eerder zo’n bijzondere paella geproeft. En het nagerecht met blauwe kaas. Heerlijk.

De ligging aan het water maakt de avond extra bijzonder. We konden nog een klein stukje van de ondergaande zon meepakken hier op deze fijne plek bij Delfin’s Beach Resort.

Tot slot de service, wij werden geholpen door een professioneel team waarbij vooral Nick indruk op ons maakte. Een uiterst vriendelijke man, die naast goede kennis over de gerechten ons ook een zeer goed wijnadvies gaf.

Al met al een aanrader


Meer reviews lees je op Tripadvisor

Openingstijden en contact

DagOntbijtLunchDiner
MaandagxGesloten17.30 – 22.00 uur
DinsdagxGesloten17.30 – 22.00 uur
WoensdagxGesloten17.30 – 22.00 uur
Donderdag09.00 – 11.00 uur12.00  – 14.00 uur17.30 – 22.00 uur
Vrijdag09.00 – 11.00 uur12.00  – 14.00 uur17.30 – 22.00 uur
Zaterdag09.00 – 11.00 uur12.00  – 14.00 uur17.30 – 22.00 uur
ZondagxGeslotenGesloten
Deel dit artikel