Venezuela

Amerika mogelijk bereid sancties Venezuela te versoepelen

Caracas | Foto Pixabay
Caracas venezuela

De Amerikaanse regering zou bereid zijn de economische sancties tegen Venezuela te versoepelen Dat melden verschillende media in beide landen.

Een Amerikaanse delegatie heeft de afgelopen dagen een bezoek gebracht aan Venezuela en president Nicolás Maduro. Amerika is op zoek naar mogelijkheden om de afhankelijkheid van Russische olie en gas te verminderen.

Voor Venezuela biedt een opening naar Amerika de mogelijkheid om de economische groei van het land van vorig jaar door te zetten. De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft een agenda vastgesteld voor toekomstige gesprekken met de Verenigde Staten, zei hij maandag in een televisietoespraak. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo